Ita  Tre Valli Varesine 16/08/2005  
  Category: 1.HC  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018LAT SKUJINS TomsFRA PINOT ThibautGBR KENNAUGH PeterMore
2017FRA GENIEZ AlexandreFRA PINOT ThibautITA NIBALI VincenzoMore
2016ITA COLBRELLI SonnyITA ULISSI DiegoITA GAVAZZI FrancescoMore
2015ITA NIBALI VincenzoRUS FIRSANOV SergeyITA NIZZOLO GiacomoMore
2014SUI ALBASINI MichaelITA COLBRELLI SonnyITA POZZATO FilippoMore
2013CRO DURASEK KristijanITA BONGIORNO Francesco ManuelRUS KOLOBNEV AlexandrMore
2012CAN VEILLEUX DavidITA PALINI AndreaITA DI LUCA DaniloMore
2011ITA REBELLIN DavideITA POZZOVIVO DomenicoFRA PINOT ThibautMore
2010IRL MARTIN DanielITA POZZOVIVO DomenicoBEL BAUGNIES JérômeMore
2009ITA SANTAMBROGIO MauroITA MASCIARELLI FrancescoRUS BOTCHAROV AlexandreMore
2008ITA GINANNI FrancescoITA BERTAGNOLLI LeonardoITA CUNEGO DamianoMore
2007ITA MURRO ChristianITA BERTOLINI AlessandroBLR SIUTSOU KanstantsinMore
2006ITA GARZELLI StefanoITA NOCENTINI RinaldoITA FERRARA RaffaeleMore
2005ITA GARZELLI StefanoITA BERNUCCI LorenzoITA CUNEGO DamianoMore
2004GER WEGMANN FabianITA DI LUCA DaniloUKR DUMA VladimirMore
2003ITA DI LUCA DaniloITA FERRIGATO AndreaSUI ZBERG MarkusMore
2002ITA RATTI EddyITA DI LUCA DaniloSUI DUFAUX LaurentMore
2001ITA CELESTINO MirkoITA VALOTI PaoloITA BORTOLAMI GianlucaMore
2000ITA DONATI MassimoITA REBELLIN DavideITA DE PAOLI DanieleMore
1999ITA BARBERO SergioITA REBELLIN DavideITA CASAGRANDE FrancescoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
9/10/20181.HCIta Tre Valli Varesine (203 km)
3/10/20171.HCIta Tre Valli Varesine (192,9 km)
27/09/20161.HCIta Tre Valli Varesine (193 km)
30/09/20151.HCIta Tre Valli Varesine (198,5 km)
18/09/20141.HCIta Tre Valli Varesine (218 km)
23/08/20131.HCIta Tre Valli Varesine (199 km)
18/08/20121.HCIta Tre Valli Varesine (198,4 km)
16/08/20111.HCIta Tre Valli Varesine (199,1 km)
17/08/20101.HCIta Tre Valli Varesine (199,1 km)
18/08/20091.HCIta Tre Valli Varesine (189,3 km)
19/08/20081.HCIta Tre Valli Varesine (199 km)
21/08/20071.HCIta Tre Valli Varesine (180,7 km)
15/08/20061.HCIta Tre Valli Varesine (199,2 km)
16/08/20051.HCIta Tre Valli Varesine
17/08/20041.1Ita Tre Valli Varesine (198 km)
19/08/20031.1Ita Tre Valli Varesine (193 km)
20/08/20021.1Ita Tre Valli Varesine (191 km)
21/08/20011.1Ita Tre Valli Varesine (195 km)
16/08/20001.1ita Tre Valli Varesine (204 km)
17/08/19991.1Ita Tre Valli Varesine (200 km)




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits