Bel  Kattekoers Deinze - Ieper (180 km) 15/03/2015  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019-
2018SLO JERMAN ZigaGBR STEWART JakeFRA BURGAUDEAU MathieuMore
2017GBR HENNESSY JacobUSA GARRISON IanNOR TILLER Rasmus FossumMore
2016DEN PEDERSEN MadsNOR SKAARSETH AndersGBR CULLAIGH GabrielMore
2015BEL PLANCKAERT BaptisteBEL CALLEEUW JoeriGER POLITT NilsMore
2014POL WISNIOWSKI LukaszBEL BILLE GaëtanBEL DRON BorisMore
2013BEL BAUGNIES JérômeBEL VERMOTE AlphonseBEL DERNIES TomMore
2012BEL JANS RoyAUS VON HOFF SteeleNED MINNAARD MarcoMore
2011BEL VAN GENECHTEN JonasBEL VERRAES BenjaminBEL AMORISON FrédéricMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
31/03/20191.NCBel Kattekoers Ieper / Gent - Wevelgem u23
25/03/20181.NCBel Kattekoers Ieper / Gent - Wevelgem u23 (187 km)
26/03/20171.NCBel Kattekoers Ieper / Gent - Wevelgem u23 (185 km)
27/03/20161.NCBel Kattekoers Ieper / Gent - Wevelgem u23 (184 km)
15/03/20151.2Bel Kattekoers Deinze - Ieper (180 km)
16/03/20141.2Bel Kattekoers Deinze - Ieper (172 km)
10/03/20131.2Bel Kattekoers Deinze - Ieper (174 km)
11/03/20121.2Bel Kattekoers Deinze - Ieper (172,5 km)
13/03/20111.2Bel Kattekoers Deinze - Ieper (177 km)




23/01/2019 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2019, Credits