Ita  GP Fred Mengoni 9/08/2005  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2006ITA TONTI AndreaITA NOCENTINI RinaldoITA ANZA SantoMore
2005ITA MAZZANTI LucaITA FAILLI FrancescoITA BERNUCCI LorenzoMore
2004ITA CUNEGO DamianoITA NARDELLO DanieleITA MORENI CristianMore
2003ITA GALLETTI AlessioDEN HAMBURGER BoITA BALIANI FortunatoMore
2002ITA DI LUCA DaniloDEN HAMBURGER BoPOL SZMYD SylwesterMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
8/08/20061.1Ita GP Fred Mengoni (198,1 km)
9/08/20051.1Ita GP Fred Mengoni
10/08/20041.3Ita 2 Giorni Marchigiana - GP Fred Mengoni (204 km)
13/08/20031.3Ita 2 Giorni Marchigiana - GP Fred Mengoni (183 km)
14/08/20021.3Ita 2 Giorni Marchigiana - GP Fred Mengoni (184 km)




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits