Ita  Giro dell'Emilia (200 km) 11/10/2014  
  Category: 1.HC  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA DE MARCHI AlessandroCOL URAN URAN RigobertoBEL TEUNS DylanMore
2017ITA VISCONTI GiovanniITA NIBALI VincenzoCOL URAN URAN RigobertoMore
2016COL CHAVES RUBIO Jhoan EstebanFRA BARDET RomainCOL URAN URAN RigobertoMore
2015BEL BAKELANTS JanITA FEDI AndreaESP MADRAZO RUIZ AngelMore
2014ITA REBELLIN DavideESP MADRAZO RUIZ AngelITA PELLIZOTTI FrancoMore
2013ITA ULISSI DiegoDEN SØRENSEN Chris AnkerITA VILLELLA DavideMore
2012COL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderSWE KESSIAKOFF FredrikITA PELLIZOTTI FrancoMore
2011COL BETANCUR GOMEZ Carlos AlbertoNED MOLLEMA BaukeCOL URAN URAN RigobertoMore
2010NED GESINK RobertIRL MARTIN DanielITA SCARPONI MicheleMore
2009NED GESINK RobertDEN FUGLSANG JakobSWE LÖFKVIST ThomasMore
2008ITA DI LUCA DaniloITA REBELLIN DavideRUS KOLOBNEV AlexandrMore
2007LUX SCHLECK FränkITA REBELLIN DavideUSA HORNER ChrisMore
2006ITA REBELLIN DavideITA DI LUCA DaniloITA DI GRANDE GiuseppeMore
2005ITA SIMONI GilbertoLUX SCHLECK FränkITA CELESTINO MirkoMore
2004ITA BASSO IvanITA CASAGRANDE FrancescoITA NOCENTINI RinaldoMore
2003ESP GUTIERREZ PALACIOS Jose IvanRUS KOLOBNEV AlexandrITA REBELLIN DavideMore
2002ITA BARTOLI MicheleITA BASSO IvanDEN RASMUSSEN MichaelMore
2001GER ULLRICH JanITA CASAGRANDE FrancescoITA REBELLIN DavideMore
2000ITA SIMONI GilbertoITA CODOL MassimoITA CELESTINO MirkoMore
1999NED BOOGERD MichaelITA DONATI MassimoITA SIBONI MarcelloMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/10/20181.HCIta Giro dell'Emilia (207,4 km)
30/09/20171.HCIta Giro dell'Emilia (223,3 km)
24/09/20161.HCIta Giro dell'Emilia (213 km)
10/10/20151.HCIta Giro dell'Emilia (200 km)
11/10/20141.HCIta Giro dell'Emilia (200 km)
12/10/20131.HCIta Giro dell'Emilia (200 km)
6/10/20121.HCIta Giro dell'Emilia (193 km)
8/10/20111.HCIta Giro dell'Emilia (200 km)
9/10/20101.HCIta Giro dell'Emilia (195,6 km)
10/10/20091.HCIta Giro dell'Emilia (198,5 km)
11/10/20081.HCIta Giro dell'Emilia (198,8 km)
13/10/20071.HCIta Giro dell'Emilia (205 km)
7/10/20061.HCIta Giro dell'Emilia (196,6 km)
8/10/20051.HCIta Giro dell'Emilia
25/09/20041.1Ita Giro dell'Emilia (196 km)
27/09/20031.1Ita Giro dell'Emilia (197 km)
28/09/20021.1Ita Giro dell'Emilia (199 km)
29/09/20011.1Ita Giro dell'Emilia (199 km)
23/09/20001.1Ita Giro dell'Emilia (200 km)
25/09/19991.1Ita Giro dell'Emilia (196 km)




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits