Ita  Trofeo Edil C (149 km) 12/04/2014  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA FEDELI AlessandroMAR ZAHIRI AbderrahimFRA MEYER RobinMore
2017ITA NEGRENTE MarcoAUS HAMILTON LucasBLR RIABUSHENKO AliaksandrMore
2016ITA ALBANESE VincenzoITA BONIFAZIO LeonardoITA MILANI GianlucaMore
2015ITA REDA FrancescoITA PETILLI SimoneAUT P÷STLBERGER LukasMore
2014ITA VACCHER AndreaITA VELASCO SimoneITA CIMA DamianoMore
2013ITA ZORDAN AndreaITA VILLELLA DavideITA BENEDETTI LucaMore
2012ITA SBARAGLI KristianITA BOEM NicolaITA BUSATO MatteoMore
2011ITA POZZO MattiaUKR AVERIN MaksymITA LOCATELLI AlfioMore
2010ITA GRAZIATO MassimoITA BUSATO MatteoCOL QUINTERO NORE—A Carlos JulianMore
2009ITA ALBERIO TomasITA TROTTA AlessandroITA DE NEGRI PierpaoloMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
7/04/20181.2UIta Trofeo Edil C (147,5 km)
8/04/20171.2UIta Trofeo Edil C (149 km)
16/04/20161.2Ita Trofeo Edil C (149,1 km)
11/04/20151.2Ita Trofeo Edil C (149 km)
12/04/20141.2Ita Trofeo Edil C (149 km)
13/04/20131.2Ita Trofeo Edil C (149 km)
14/04/20121.2Ita Trofeo Edil C (149,1 km)
9/04/20111.2Ita Trofeo Edil C (149 km)
10/04/20101.2Ita Trofeo Edil C (149 km)
28/03/20091.2Ita Trofeo Edil C (147,9 km)




14/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits