Can  GP de Québec (199,1 km) 12/09/2014  
  Category: 1.WT2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018AUS MATTHEWS MichaelBEL VAN AVERMAET GregBEL STUYVEN JasperMore
2017SVK SAGAN PeterBEL VAN AVERMAET GregAUS MATTHEWS MichaelMore
2016SVK SAGAN PeterBEL VAN AVERMAET GregFRA ROUX AnthonyMore
2015COL URAN URAN RigobertoAUS MATTHEWS MichaelNOR KRISTOFF AlexanderMore
2014AUS GERRANS SimonNED DUMOULIN TomLTU NAVARDAUSKAS RamunasMore
2013NED GESINK RobertFRA VICHOT ArthurBEL VAN AVERMAET GregMore
2012AUS GERRANS SimonBEL VAN AVERMAET GregPOR COSTA Rui Alberto FariaMore
2011BEL GILBERT PhilippeNED GESINK RobertCOL URAN URAN RigobertoMore
2010FRA VOECKLER ThomasNOR BOASSON HAGEN EdvaldNED GESINK RobertMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
7/09/20181.WT2Can GP de Québec (201,6 km)
8/09/20171.WT2Can GP de Québec (201,6 km)
9/09/20161.WT2Can GP de Québec (201,6 km)
11/09/20151.WT2Can GP de Québec (201,6 km)
12/09/20141.WT2Can GP de Québec (199,1 km)
13/09/20131.WT2Can GP de Québec (201,6 km)
7/09/20121.WT2Can GP de Québec (201,6 km)
9/09/20111.WT2Can GP de Québec (201,6 km)
10/09/20101.PT2Can GP de Québec (189 km)




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits