Cze  National Championships Czech Republic (Dubnica,SVK) R.R. (198,6 km) 23/06/2013  
  Category: NC3  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018CZE CERNY JosefCZE BARTA JanCZE OTRUBA JakubMore
2017CZE STYBAR ZdenekCZE CERNY JosefCZE VAKOC PetrMore
2016CZE KREUZIGER RomanCZE STYBAR ZdenekCZE HUNAL MartinMore
2015CZE VAKOC PetrCZE KÖNIG LeopoldCZE SISR FrantisekMore
2014CZE STYBAR ZdenekCZE VAKOC PetrCZE BARTA JanMore
2013CZE BARTA JanCZE BINA MartinCZE LECHNER PetrMore
2012CZE KADLEC MilanCZE RABON FrantisekCZE POLNICKY JiriMore
2011CZE BENCIK PetrCZE KÖNIG LeopoldCZE STYBAR ZdenekMore
2010CZE BENCIK PetrCZE KOZUBEK StanislavCZE KADLEC MilanMore
2009CZE MARES MartinCZE KRATOCHVILA JakubCZE KOZUBEK StanislavMore
2008CZE BENCIK PetrCZE HEBIK MartinCZE KOZUBEK StanislavMore
2007CZE BUCHACEK TomasCZE VOKROUHLIK TomasCZE BENCIK PetrMore
2006CZE KOZUBEK StanislavCZE PUCELIK PetrCZE ANDRLE RenéMore
2005CZE SVORADA JanCZE BUCHACEK TomasCZE KOZUBEK StanislavMore
2004CZE SOSENKA OndrejCZE BENCIK PetrCZE ANDRLE RenéMore
2003CZE TESAR LuborCZE FADRNY OndrejCZE HOMOLKA AdamMore
2002CZE FADRNY OndrejCZE KONECNY TomasCZE SOSENKA OndrejMore
2001CZE FRIEDE JaromirCZE FALTYNEK JanCZE KLASA PetrMore
2000CZE KEJVAL LubomirCZE PEJCEA MilosCZE KALENDA MichalMore
1999CZE KONECNY TomasCZE KADLEC MilanCZE TRKAL FrantisekMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
24/06/2018NC3Cze National Championships Czech Republic (Plzen) R.R. (192 km)
25/06/2017NC3Cze National Championships Czech Republic (Ziar nad Hronom,SVK) R.R. (193,2 km)
26/06/2016NC3Cze National Championships Czech Republic (Kyjov) R.R. (185,4 km)
28/06/2015NC3Cze National Championships Czech Republic (Zilina,SVK) R.R. (199 km)
29/06/2014NC3Cze National Championships Czech Republic (Slavkov) R.R. (192 km)
23/06/2013NC3Cze National Championships Czech Republic (Dubnica,SVK) R.R. (198,6 km)
24/06/2012NC3Cze National Championships Czech Republic (Puchov,SVK) R.R. (190 km)
26/06/2011NC3Cze National Championships Czech Republic (Olomouc) R.R. (183,6 km)
27/06/2010NC3Cze National Championships Czech Republic (Kyjov) R.R. (180 km)
28/06/2009NC3Cze National Championships Czech Republic (Banovce nad Bebravou) R.R. (194,4 km)
29/06/2008NC4Cze National Championships Czech Republic (Jindrichuv Hradec) R.R. (195 km)
1/07/2007NC3Cze National Championships Czech Republic (Brno) R.R. (186 km)
25/06/2006NC3Cze National Championships Czech Republic (Myjava) R.R. (196 km)
26/06/2005NC3Cze National Championships Czech Republic R.R.
27/06/2004NC3Cze National Championships Czech Republic (Brno) R.R. (198 km)
29/06/2003NC3Cze National Championships Czech Republic (Tvrdolin) R.R. (211 km)
30/06/2002NC3Cze National Championships Czech Republic (Milevsko) R.R. (216 km)
1/07/2001NC3Cze National Championships Czech Republic R.R. (222 km)
25/06/2000NC3Cze National Championships Czech Republic (Luhacovice) R.R. (265 km)
27/06/1999NC3Cze National Championships Czech Republic (Zdar nad Sazavou) R.R. (228 km)




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits