Esp  Trofeo Serra de Tramuntana (152,9 km) 5/02/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL WELLENS TimITA MOSCON GianniESP VALVERDE BELMONTE AlejandroMore
2017BEL WELLENS TimBEL VERVAEKE LouisESP GARCIA DE MATEOS RUBIO VicenteMore
2016SUI CANCELLARA FabianPOL KWIATKOWSKI MichalBEL BENOOT TiesjMore
2015ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroBEL WELLENS TimCZE KÖNIG LeopoldMore
2014POL KWIATKOWSKI MichalNOR BOASSON HAGEN EdvaldITA GAVAZZI FrancescoMore
2013ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroCOL HENAO MONTOYA Sergio LuisNED GESINK RobertMore
2012no resultMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
26/01/20181.1Esp Trofeo Serra de Tramuntana (140,1 km)
27/01/20171.1Esp Trofeo Serra de Tramuntana (153,9 km)
30/01/20161.1Esp Trofeo Serra de Tramuntana (144 km)
31/01/20151.1Esp Trofeo Serra de Tramuntana (165,7 km)
11/02/20141.1Esp Trofeo Serra de Tramuntana (153 km)
5/02/20131.1Esp Trofeo Serra de Tramuntana (152,9 km)
8/02/20121.1Esp Trofeo Serra de Tramuntana (160 km)




16/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits