Ita  GP di Poggiana (178 km) 11/08/2013  
  Category: 1.2U  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018AUS STANNARD RobertITA GIURIATO AlbertoITA BATTISTELLA SamueleMore
2017ITA CONCI NicolaAUS STORER MichaelRUS NYCH ArtemMore
2016AUS STORER MichaelITA SALVADOR EnricoITA ROCCHETTI FilippoMore
2015ITA NARDELLI StefanoITA VELASCO SimoneITA ROTA LorenzoMore
2014AUS POWER RobertITA TONIATTI AndreaITA CHIRICO LucaMore
2013ITA ZORDAN AndreaITA VILLELLA DavideITA DALL'OSTE DanieleMore
2012AUS PHELAN AdamITA ZILIOLI GianfrancoITA SBARAGLI KristianMore
2011ITA CATTANEO MattiaBLR NOVIKAU SiarheiITA BEDIN Costantino MattiaMore
2002COL BUENAHORA GUTIERREZ HernanITA BERTA FedericoGER SINKEWITZ PatrikMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
12/08/20181.2UIta GP di Poggiana
13/08/20171.2UIta GP di Poggiana (169,6 km)
14/08/20161.2UIta GP di Poggiana (177 km)
9/08/20151.2UIta GP di Poggiana (178 km)
10/08/20141.2UIta GP di Poggiana (178,4 km)
11/08/20131.2UIta GP di Poggiana (178 km)
12/08/20121.2UIta GP di Poggiana (178 km)
14/08/20111.2UIta GP di Poggiana (175 km)
14/04/20021.5Ita Trofeo Poggiridenti (154 km)




16/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits