Ita  Trofeo Bastianelli (142 km) 4/08/2013  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015ITA GAZZARA MicheleITA GAFFURINI NicolaITA ROTA LorenzoMore
2014ITA GAFFURINI NicolaKAZ FEDOSSEYEV ArturITA PACCHIARDO DavideMore
2013KAZ AYAZBAYEV MaxatITA LAMPA CorradoITA CECCHINEL GiorgioMore
2012ITA MILETTA LuigiITA PANTO Carmelo ConsolatoAUS FREIBERG MichaelMore
2011CRO DURASEK KristijanITA PERTICA NathanITA ALDEGHERI DanieleMore
2010ITA PANTO Carmelo ConsolatoCRO DURASEK KristijanITA FRUSTO HenryMore
2009CRO ROGINA RadoslavRUS GORODNICHEV IlyaITA PIRAZZI StefanoMore
2008GBR KENNAUGH PeterFRA DELAROZIERE MathieuITA RIVERA FrancescoMore
2007ITA DE BONIS FrancescoITA TABORRE FabioITA D'ANGELO DavideMore
2006ITA CAPASSO RoccoSLO KOCJAN JureITA NOVEMBRINI AmericoMore
2005ITA TOROSANTUCCI DavideITA MARTELLA MassimilianoITA SPADI ManueleMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/08/20151.2Ita Trofeo Bastianelli (143 km)
3/08/20141.2Ita Trofeo Bastianelli (143,7 km)
4/08/20131.2Ita Trofeo Bastianelli (142 km)
5/08/20121.2Ita Trofeo Bastianelli (143 km)
7/08/20111.2Ita Trofeo Bastianelli (143 km)
8/08/20101.2Ita Trofeo Bastianelli (142,2 km)
9/08/20091.2Ita Trofeo Bastianelli (145 km)
10/08/20081.2Ita Trofeo Bastianelli (148 km)
12/08/20071.2Ita Trofeo Bastianelli (146,1 km)
13/08/20061.2Ita Trofeo Bastianelli (138,4 km)
14/08/20051.2Ita Trofeo Bastianelli




15/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits