Fra  GP Ville de Pérenchies (162,2 km) 28/07/2013  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL DEHAES KennyBEL VERMEULEN EmielFRA FEILLU RomainMore
2017BEL JANS RoyAUS BAYLY CameronNED WELTEN BramMore
2016BEL DUPONT TimothyFRA BARBIER RudyFRA VAN HAVERBEKE JulienMore
2015BEL CLAEYS DimitriBEL CALLEEUW JoeriNED GODRIE StanMore
2014BEL BILLE GaëtanBEL PARDINI OlivierLAT DAKTERIS JanisMore
2013FRA RULLIERE MelvinFRA DRANCOURT PierreFRA TURGIS JimmyMore
2012NZL ROGERS Rico DeneFRA KNEISKY MorganNZL MEENHORST AlexMore
2011FRA COLIN AnthonyFRA DELALOT RomainFRA KNEISKY MorganMore
2010FRA DEMARE ArnaudFRA PETIT AdrienDEN NIELSEN Philip NicholasMore
2009GER RETSCHKE RobertBEL FRANCOIS JurgenGER DRESSLER-LEHNHOF FrankMore
2008BEL DE NEEF StevenFRA GUILLOU FlorianSWE NILSSON Haakan BoMore
2007BEL RONSSE PeterBLR HUTAROVICH YauheniSWE NILSSON Haakan BoMore
2006FRA CAVET TonyFRA DEBRABANT FabriceFRA JAUNET AnthonyMore
2005LTU BARANAUSKAS AivarasBEL BLANCHY MichaelBEL NYS SvenMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
22/07/20181.2Fra GP de la Ville de Pérenchies (163,2 km)
23/07/20171.2Fra GP de la Ville de Pérenchies (163,2 km)
24/07/20161.2Fra GP de la Ville de Pérenchies (163,2 km)
26/07/20151.2Fra GP de la Ville de Pérenchies (163 km)
27/07/20141.2Fra GP Ville de Pérenchies (162 km)
28/07/20131.2Fra GP Ville de Pérenchies (162,2 km)
22/07/20121.2Fra GP Ville de Pérenchies (162,2 km)
24/07/20111.2Fra GP de Pérenchies (160,5 km)
25/07/20101.2Fra GP de Pérenchies (160,5 km)
26/07/20091.2Fra GP de Pérenchies (160,5 km)
27/07/20081.2Fra GP de Pérenchies (160,5 km)
29/07/20071.2Fra GP de Pérenchies (158 km)
23/07/20061.2Fra GP de la Ville de Pérenchies (157,7 km)
24/07/20051.2Fra GP de la Ville de Pérenchies




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits