Ita  Trofeo Matteotti (195 km) 28/07/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA BALLERINI DavideITA VISCONTI GiovanniITA TIZZA MarcoMore
2017RUS SHILOV SergeyITA BELLETTI ManuelITA CANOLA MarcoMore
2016ITA ALBANESE VincenzoITA BELLETTI ManuelITA VIGANO DavideMore
2015RUS SHALUNOV EvgenyITA PASQUALON AndreaITA VIGANO DavideMore
2013SUI REICHENBACH SébastienSUI TSCHOPP JohannITA BATTAGLIN EnricoMore
2012ITA DE NEGRI PierpaoloSLO KUMP MarkoITA TABORRE FabioMore
2011ITA GATTO OscarITA REBELLIN DavideCOL RUBIANO CHAVEZ Miguel AngelMore
2010ITA CHIARINI RiccardoITA BERTAGNOLLI LeonardoCOL RUBIANO CHAVEZ Miguel AngelMore
2008ITA BETTINI PaoloITA REDA FrancescoITA MUTO PasqualeMore
2007ITA POZZATO FilippoITA BERTOLINI AlessandroITA MAZZANTI LucaMore
2006UKR PIDGORNYY RuslanITA MUTO PasqualeITA FERRARA RaffaeleMore
2005ITA MARZOLI RuggeroITA BAILETTI PaoloITA BALIANI FortunatoMore
2004ITA DI LUCA DaniloITA BOSSONI PaoloSUI CAMENZIND OscarMore
2003ITA POZZATO FilippoITA SPEZIALETTI AlessandroITA BARTOLI ClaudioMore
2002ITA COMMESSO SalvatoreITA SACCHI FabioITA TOSATTO MatteoMore
2001ITA FARESIN GianniITA MAZZANTI LucaITA DE PAOLI DanieleMore
2000BLR SENIUSHKIN YauheniITA DONATI MassimoITA MAZZANTI LucaMore
1999ITA CASAGRANDE FrancescoITA BASSO IvanITA SACCHI FabioMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
23/09/20181.1Ita Trofeo Matteotti (195 km)
16/07/20171.1Ita Trofeo Matteotti (188,5 km)
17/07/20161.1Ita Trofeo Matteotti (195 km)
19/07/20151.1Ita Trofeo Matteotti (195 km)
28/07/20131.1Ita Trofeo Matteotti (195 km)
29/07/20121.1Ita Trofeo Matteotti (195 km)
31/07/20111.1Ita Trofeo Matteotti (195 km)
1/08/20101.1Ita Trofeo Matteotti (188,5 km)
20/07/20081.1Ita Trofeo Matteotti (188,5 km)
12/08/20071.1Ita Trofeo Matteotti (188,5 km)
6/08/20061.1Ita Trofeo Matteotti (188,5 km)
3/07/20051.1Ita Trofeo Matteotti
4/07/20041.2Ita Trofeo Matteotti (189 km)
6/07/20031.2Ita Trofeo Matteotti (188 km)
7/07/20021.2Ita Trofeo Matteotti (189 km)
8/07/20011.2Ita Trofeo Matteotti (189 km)
30/07/20001.2Ita Trofeo Matteotti (189 km)
1/08/19991.2Ita Trofeo Matteotti (188 km)




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits