Den  Skive Løbet (173,8 km) 26/04/2013  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018DEN WALLIN Rasmus BøghDEN STOKBRO Andreas NielsenDEN LISSON ChristofferMore
2017DEN TOFT MADSEN MartinDEN VINTHER Troels RønningDEN VEYHE TorkilMore
2016NED ARIESEN JohimDEN LAHM ErikDEN WÜRTZ SCHMIDT MadsMore
2015DEN KAMP AlexanderNOR BLIKRA Haavard JordbrekkNOR LINSTAD-HURUM Sondre MoenMore
2014GER BAUHAUS PhilDEN RASMUSSEN AlexDEN GULDHAMMER POULSEN RasmusMore
2013DEN CLAUSEN PatrickNED TE BRAKE RemcoBEL GARDEYN GorikMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
29/04/20181.2Den Skive Løbet (179,1 km)
30/04/20171.2Den Skive Løbet (178,7 km)
1/05/20161.2Den Skive Løbet (177,7 km)
3/05/20151.2Den Skive Løbet (185,1 km)
2/05/20141.2Den Skive Løbet (181,6 km)
26/04/20131.2Den Skive Løbet (173,8 km)




13/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits