Ita  Giro dell'Appennino (193,9 km) 14/07/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019-
2018ITA CICCONE GiulioPOR ANTUNES Amaro Manuel ReposoITA MASNADA FaustoMore
2017ITA CELANO DaniloCOL BERNAL GOMEZ Egan ArleyITA SENNI ManuelMore
2016RUS FIRSANOV SergeyITA GAVAZZI FrancescoITA FINETTO MauroMore
2015ESP FRAILE MATARRANZ OmarITA PIRAZZI StefanoITA CUNEGO DamianoMore
2014ITA COLBRELLI SonnySLO BOLE GregaCOL RUBIANO CHAVEZ Miguel AngelMore
2013ITA MUCELLI DavideITA MAZZANTI LucaRUS ROVNY IvanMore
2012ITA FELLINE FabioITA BRAMBILLA GianlucaITA REDA FrancescoMore
2011ITA CUNEGO DamianoITA SELLA EmanueleCOL LAVERDE JIMENEZ Luis FelipeMore
2010CRO KISERLOVSKI RobertITA POZZOVIVO DomenicoITA BERTOLINI AlessandroMore
2009ITA NIBALI VincenzoITA BERTAGNOLLI LeonardoITA MARZANO MarcoMore
2008ITA BERTOLINI AlessandroITA RATTI EddyGBR FROOME ChrisMore
2007ITA BERTOLINI AlessandroBLR SIUTSOU KanstantsinUKR PIDGORNYY RuslanMore
2006ITA NOCENTINI RinaldoITA MAZZANTI LucaITA RATTI EddyMore
2005ITA SIMONI GilbertoITA MAZZANTI LucaPOL NIEMIEC PrzemyslawMore
2004ITA CUNEGO DamianoITA FIGUERAS GiulianoITA NOCENTINI RinaldoMore
2003ITA SIMONI GilbertoLTU SABALIAUSKAS MariusRUS TONKOV PavelMore
2002ITA FIGUERAS GiulianoKAZ SHEFER AlexandrRUS ZAKIROV FaatMore
2001KAZ SHEFER AlexandrLTU RUMSAS RaimondasUKR HONCHAR SerhiyMore
2000ITA ZANETTI MauroITA MAZZOLENI EddyITA LANFRANCHI PaoloMore
1999ITA BORGHERESI SimoneRUS TONKOV PavelITA DE PAOLI DanieleMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
28/04/20191.1Ita Giro dell'Appennino
22/04/20181.1Ita Giro dell'Appennino (194,8 km)
9/04/20171.1Ita Giro dell'Appennino (199 km)
17/04/20161.1Ita Giro dell'Appennino (197 km)
26/04/20151.1Ita Giro dell'Appennino (191,7 km)
24/06/20141.1Ita Giro dell'Appennino (192,6 km)
14/07/20131.1Ita Giro dell'Appennino (193,9 km)
15/04/20121.1Ita Giro dell'Appennino (194,5 km)
10/04/20111.1Ita Giro dell'Appennino (191 km)
25/04/20101.1Ita Giro dell'Appennino (187 km)
24/06/20091.1Ita Giro dell'Appennino (192,5 km)
3/08/20081.1Ita Giro dell'Appennino (188,9 km)
5/08/20071.1Ita Giro dell'Appennino (200 km)
23/04/20061.1Ita Giro dell'Appennino (199 km)
24/04/20051.1Ita Giro dell'Appennino (198,3 km)
25/04/20041.2Ita Giro dell'Appennino (195 km)
1/05/20031.2Ita Giro dell'Appennino (200 km)
1/05/20021.2Ita Giro dell'Appennino (200 km)
25/04/20011.2Ita Giro dell'Appennino (199 km)
11/06/20001.2Ita Giro dell'Appennino (206 km)
13/06/19991.2Ita Giro dell'Appennino (200 km)




18/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits