Bel  Le Samyn (206,3 km) 27/02/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED TERPSTRA NikiBEL GILBERT PhilippeFRA GAUDIN DamienMore
2017BEL VAN KEIRSBULCK GuillaumeLUX KIRSCH AlexBEL KEISSE IljoMore
2016NED TERPSTRA NikiGBR THWAITES ScottFRA SENECHAL FlorianMore
2015BEL BOECKMANS KrisBEL MEERSMAN GianniFRA LAPORTE ChristopheMore
2014BEL VANTOMME MaximeRUS TSATEVICH AlexeiFRA BOUHANNI NacerMore
2013RUS TSATEVICH AlexeiBEL BOECKMANS KrisFRA PETIT AdrienMore
2012FRA DEMARE ArnaudBEL BOECKMANS KrisFRA PETIT AdrienMore
2011GER KLEMME DominicBEL ISTA KevynGER WAGNER RobertMore
2010BEL KEUKELEIRE JensBEL JOSEPH GrégoryFRA PINEAU CédricMore
2009BEL WEYLANDT WouterFRA CUSIN RémiBEL LEUKEMANS BjörnMore
2008BEL GILBERT PhilippeBEL ISTA KevynLAT SARAMOTINS AleksejsMore
2007FRA CASPER JimmyBEL GILBERT PhilippeNED GILING BastiaanMore
2006FRA DION RenaudBEL GILBERT PhilippeDEN BRESCHEL MattiMore
2005-
2004AUS MCEWEN RobbieBEL CAPELLE LudovicNED KOERTS JansMore
2003NED VAN DIJK StefanBEL VANDERAERDEN GertNED BLIJLEVENS JeroenMore
2002SWE BÄCKSTEDT MagnusBEL DEVOLDER StijnNZL MCCAULEY GordonMore
2001BEL GERITS KrisBEL FARAZIJN PeterNED HIEMSTRA BertMore
2000DEN HØJ FrankGBR HAMMOND RogerNED BOVEN JanMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
27/02/20181.1Bel Le Samyn (200 km)
1/03/20171.1Bel Le Samyn (202,2 km)
2/03/20161.1Bel Le Samyn (202,6 km)
4/03/20151.1Bel Le Samyn (201 km)
5/03/20141.1Bel Le Samyn (196 km)
27/02/20131.1Bel Le Samyn (206,3 km)
29/02/20121.1Bel Le Samyn (192 km)
2/03/20111.1Bel Le Samyn (193,1 km)
3/03/20101.1Bel Le Samyn (191,9 km)
4/03/20091.1Bel Le Samyn (191,9 km)
5/03/20081.1Bel Le Samyn - Fayt-le-Franc (191,9 km)
7/03/20071.1Bel Le Samyn - Fayt-le-Franc (191,9 km)
1/03/20061.1Bel Le Samyn - Fayt-le-Franc (191,9 km)
2/03/20051.1Bel Memorial Samyn - Fayt-le-Franc
3/03/20041.3Bel Memorial Samyn - Fayt-le-Franc (184 km)
5/03/20031.3Bel Memorial Samyn (185 km)
6/03/20021.5Bel GP de Fayt-le-Franc (186 km)
7/03/20011.4Bel GP de Fayt-le-Franc (185 km)
1/03/20001.4Bel GP de Fayt-le-Franc (178 km)




20/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits