Ita  Coppa della Pace (166 km) 5/06/2005  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2022-
2021NED HOOLE DaanBEL VAN TRICHT StanITA GUZZO FedericoMore
2020no resultMore
2019GER ZIMMERMANN GeorgITA RASTELLI LucaITA ZANA FilippoMore
2018ITA SOBRERO MatteoITA GARAVAGLIA GiacomoITA COLOMBO RaulMore
2017ITA GAFFURINI NicolaERI GEBREIGZABHIER Amanuel WerkilulMDA TANOVITCHI NicolaiMore
2016no resultMore
2015ITA VELASCO SimoneCOL HERNANDEZ JARAMILLO Jose TitoRUS VLASOV AleksandrMore
2014ITA CEOLAN LucaGBR PEARSON DanielITA TOTO PaoloMore
2013ITA TALIANI AlessioITA DI LUCA GrazianoITA FORMOLO DavideMore
2012KAZ TLEUBAYEV RuslanPOL POLJANSKI PawelITA BARBIN EnricoMore
2011RUS SOLOMENNIKOV AndreyRUS KUZNETSOV ViatcheslavUKR AVERIN MaksymMore
2010ITA PISCOPIELLO FabioITA BOARO ManueleROU NECHITA AndreiMore
2009RUS SILIN EgorRUS KOCHETKOV PavelAUS PORTE RichieMore
2008GBR SWIFT BenITA MALORI AdrianoPOL MARYCZ JaroslawMore
2007ITA CATTANEO MarcoITA DA CASTAGNORI MarcoITA CONTOLI AlbertoMore
2006RUS FILIPPOV AleksandrITA BIONDO MaurizioBLR SOBAL YauheniMore
2005BLR KIRYIENKA VasilAUS BATES Gene MichaelITA BRAGAZZI DavideMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
29/05/20221.2UIta Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli
30/05/20211.2UIta Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (172 km)
31/05/20201.2UIta Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli
9/06/20191.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (172 km)
3/06/20181.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (172 km)
4/06/20171.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (172 km)
5/06/20161.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli
7/06/20151.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (170 km)
8/06/20141.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (170 km)
2/06/20131.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (170 km)
3/06/20121.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (170 km)
5/06/20111.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (176 km)
6/06/20101.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (166 km)
7/06/20091.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (168 km)
1/06/20081.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (170 km)
3/06/20071.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (165 km)
4/06/20061.2Ita Coppa della Pace - Trofeo Fratelli Anelli (166 km)
5/06/20051.2Ita Coppa della Pace (166 km)




25/01/2022 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2022, Credits