Mar  Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (139 km) 8/05/2012  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017ITA MARENGO UmbertoMAR GALDOUNE Ahmed AmineGBR MEREDITH CharlieMore
2016MAR SAHBAOUI SoufianeMAR MAKHCHOUN MounirMAR EL KOURAJI MohcineMore
2015MAR ABELOUACHE EssaïdMAR MRAOUNI Salah EddineMAR AIT EL ABDIA AnassMore
2014MAR LAHSSAINI MohssineMAR CHAOUFI TarikMAR ABELOUACHE EssaïdMore
2013TUN CHTIOUI RafaâMAR JELLOUL AdilUAE MIRZA BANIHAMMAD YousifMore
2012MAR AADEL RedaMAR JELLOUL AdilMAR CHAOUFI TarikMore
2011UKR BILEKA VolodymyrMAR CHAOUFI TarikALG REGUIGUI YoucefMore
2010MAR EL AMMOURY Mohammed SaidALG LAGAB AzzedineITA ANGELONI AdrianoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
11/02/20171.2Mar Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (125 km)
7/05/20161.2Mar Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (170,5 km)
9/05/20151.2Mar Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (170 km)
10/05/20141.2Mar Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (110 km)
11/05/20131.2Mar Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (147,5 km)
8/05/20121.2Mar Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (139 km)
7/05/20111.2Mar Challenge du Prince - Trophée de l'Anniversaire (128 km)
8/05/20101.2Mar Challenges du Prince - Trophée de l'Anniversaire (145 km)




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits