Fra  La Côte Picarde (176,2 km) 11/04/2012  
  Category: 1.NC  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015ITA CONSONNI SimoneGBR DOULL OwainNOR HOELGAARD DanielMore
2014BEL WALLAYS JensFRA BOUDAT ThomasDEN ANDERSEN Søren KraghMore
2013AUS EWAN CalebBEL DE BIE SeanGBR YATES SimonMore
2012NOR BREEN VegardLUX JUNGELS BobSWE AHLSTRAND JonasMore
2011FRA DEMARE ArnaudRUS TSATEVICH AlexeiBEL VAN DER SANDE ToshMore
2010RUS KUZNETSOV VyacheslavGER DEGENKOLB JohnNED LIGTHART PimMore
2009RUS KRITSKIY TimofeyUKR AGARKOV YuriyBEL VANMARCKE SepMore
2008SLO KOREN KristjanAUS CLARKE SimonGER KEINATH NicoMore
2007SLO SPILAK SimonKOR JOO Hyun-wookDEN NIELSEN Kristoffer GudmundMore
2006FRA LEVARLET GuillaumeFRA FEILLU RomainFRA BESQUEUT SébastienMore
2005FRA MARINO Jean-MarcFRA FERRAND JonathanPOL SMOLEN TomaszMore
1999FRA CHANTEUR PascalRUS IVANOV SergueiNED VOSKAMP BartMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
15/04/20151.NCFra La Côte Picarde (181 km)
16/04/20141.NCFra La Côte Picarde (178,6 km)
10/04/20131.NCFra La Côte Picarde (172,2 km)
11/04/20121.NCFra La Côte Picarde (176,2 km)
13/04/20111.NCFra La Côte Picarde (173,9 km)
14/04/20101.NCFra La Côte Picarde (176 km)
15/04/20091.NCFra La Côte Picarde (176,2 km)
16/04/20081.NCFra La Côte Picarde (171 km)
18/04/20071.NCFra La Côte Picarde (179 km)
12/04/20061.2Fra La Côte Picarde (174,6 km)
13/04/20051.2Fra La Côte Picarde (180,9 km)
20/04/19991.4Fra La Côte Picarde (197 km)




16/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits