Fra  Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (199,5 km) 26/02/2012  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018FRA BARDET RomainGER SCHACHMANN MaximilianFRA CALMEJANE LilianMore
2017ITA FINETTO MauroITA CATTANEO MattiaITA GAVAZZI FrancescoMore
2016CZE VAKOC PetrFRA SIMON JulienBEL PARDINI OlivierMore
2015ARG SEPULVEDA EduardoFRA LOUBET JulienITA FELLINE FabioMore
2014FRA VACHON FlorianPOL GOLAS MichalBEL GILBERT PhilippeMore
2013FRA DRUJON MathieuFRA PAURIOL RémiFRA BARDET RomainMore
2012FRA PAURIOL RémiFRA VICHOT ArthurESP IZAGIRRE INSAUSTI IonMore
2011FRA VICHOT ArthurFRA HUPOND ThierryFRA GAUTIER CyrilMore
2010FRA RIBLON ChristopheFRA FEDRIGO PierrickFRA GAUTIER CyrilMore
2009FRA BICHOT FreddyFRA JALABERT NicolasFRA HUGUET YannMore
2008LAT SMUKULIS GatisFRA RAVARD AnthonyDEN AAEN JØRGENSEN JonasMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
24/02/20181.1Fra Classic d'Ardèche (200 km)
25/02/20171.1Fra Classic d'Ardèche (209 km)
27/02/20161.1Fra Classic Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (182,7 km)
28/02/20151.1Fra Classic Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (198 km)
1/03/20141.1Fra Classic Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (200 km)
24/02/20131.1Fra Classic Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (197,8 km)
26/02/20121.1Fra Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (199,5 km)
27/02/20111.1Fra Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (199,5 km)
28/02/20101.1Fra Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (202,6 km)
21/02/20091.2Fra Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (157,2 km)
23/02/20081.2Fra Boucles du Sud Ardèche - Souvenir Francis Delpech (157 km)




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits