Ita  Giro della Romagna - Coppa Placci (200 km) 4/09/2011  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2011ITA GATTO OscarITA PONZI SimoneITA BATTAGLIN EnricoMore
2010GER SINKEWITZ PatrikITA POZZOVIVO DomenicoITA VISCONTI GiovanniMore
2009BRA FISCHER Murilo AntonioITA ROSSI EnricoITA GAVAZZI FrancescoMore
2008ITA GASPAROTTO EnricoITA REDA FrancescoAUT PFANNBERGER ChristianMore
2007ITA SERRI EddyITA MARCATO MarcoITA PAOLINI LucaMore
2006ITA ANZA SantoSWE AXELSSON NicklasITA FERRARA RaffaeleMore
2005ITA NAPOLITANO DaniloITA BENNATI DanieleAUS BROWN GraemeMore
2004ITA BORTOLAMI GianlucaITA TOSATTO MatteoGER WEGMANN FabianMore
2003ITA SACCHI FabioITA SERRI EddyITA RATTI EddyMore
2002ITA BORTOLAMI GianlucaITA FONTANELLI FabianoITA RADAELLI MauroMore
2001ITA REBELLIN DavideITA NARDELLO DanieleITA BORGHI RuggeroMore
2000RUS KONYSHEV DmitriITA BETTINI PaoloITA TOSATTO MatteoMore
1999ITA CONTI RobertoKAZ VINOKOUROV AlexandreITA CASAGRANDE FrancescoMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
4/09/20111.1Ita Giro della Romagna - Coppa Placci (200 km)
5/09/20101.1Ita Giro della Romagna (211,7 km)
6/09/20091.1Ita Giro della Romagna (195,6 km)
7/09/20081.1Ita Giro della Romagna (199,3 km)
9/09/20071.1Ita Giro della Romagna (199,9 km)
3/09/20061.1Ita Giro della Romagna (192 km)
4/09/20051.1Ita Giro della Romagna
5/09/20041.2Ita Giro della Romagna (190 km)
7/09/20031.2Ita Giro della Romagna (200 km)
8/09/20021.2Ita Giro della Romagna (199 km)
9/09/20011.2Ita Giro della Romagna (196 km)
3/09/20001.2Ita Giro della Romagna (191 km)
5/09/19991.3Ita Giro della Romagna (200 km)




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits