Pol  Puchar Ministra Obrony Narodowej (170 km) 20/08/2011  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017CZE KANKOVSKY AloisPOL LATON ErykPOL JANISZEWSKI SylwesterMore
2016CZE KANKOVSKY AloisPOL LATON ErykPOL MATYSIAK BartlomiejMore
2015SVK BASKA ErikPOL STEPNIAK GrzegorzPOL DABKOWSKI KonradMore
2014POL DABKOWSKI KonradPOL STEPNIAK GrzegorzSVK BASKA ErikMore
2013POL MATYSIAK BartlomiejPOL KOMAR MateuszPOL BODNAR LukaszMore
2012POL WALCZAK DamianUKR PAKHTUSOV AnatoliyPOL SMOLEN TomaszMore
2011POL KIENDYS TomaszPOL ROMANIK RadoslawSVK JURCO MatejMore
2010POL MATYSIAK BartlomiejPOL TACIAK MateuszPOL HONKISZ AdrianMore
2009POL KIENDYS TomaszBLR KLIMIANKOU KanstantsinPOL TACIAK MateuszMore
2008POL MATYSIAK BartlomiejPOL ROMANIK RadoslawPOL LISOWICZ TomaszMore
2007EST RAUDSEPP TarmoPOL STAFIEJ KazimierzLAT SARAMOTINS AleksejsMore
2006POL GEBKA MarcinPOL JEZOWSKI KrzysztofPOL RUDNICKI DariuszMore
2005POL ZOLEDZIOWSKI GregorzITA MASOTTI FabioPOL RADOSZ RobertMore
2004POL WADECKI AdamPOL ZOLEDZIOWSKI GregorzPOL LEWANDOWSKI MarcinMore
2003POL STAFIEJ KazimierzPOL PAWLAK WojciechSVK VALACH JanMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
19/08/20171.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (174 km)
20/08/20161.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (169 km)
22/08/20151.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (176 km)
23/08/20141.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (150 km)
17/08/20131.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (179 km)
18/08/20121.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (182 km)
20/08/20111.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (170 km)
21/08/20101.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (167 km)
14/08/20091.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (196 km)
14/08/20081.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (167 km)
15/08/20071.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (160 km)
15/08/20061.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (150 km)
15/08/20051.2Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej
15/08/20041.5Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (196 km)
21/08/20031.5Pol Puchar Ministra Obrony Narodowej (182 km)




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits