Ita  GP Costa degli Etruschi (197 km) 8/02/2004  
  Category: 1.3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017ITA ULISSI DiegoITA BELLETTI ManuelITA GAVAZZI FrancescoMore
2016SLO BOLE GregaITA GAVAZZI FrancescoITA ULISSI DiegoMore
2015ITA BELLETTI ManuelITA VIGANO DavideITA BONIFAZIO NiccoloMore
2014ITA PONZI SimoneITA FINETTO MauroITA PASQUALON AndreaMore
2013ITA SCARPONI MicheleITA ULISSI DiegoITA POZZATO FilippoMore
2012ITA VIVIANI EliaITA MODOLO SachaITA BAGGIO FilippoMore
2011ITA VIVIANI EliaITA FERRARI RobertoITA FAVILLI EliaMore
2010ITA PETACCHI AlessandroITA LODDO AlbertoITA SABATINI FabioMore
2009ITA PETACCHI AlessandroITA GUARNIERI JacopoRSA HUNTER RobertMore
2008ITA BALDUCCI GabrieleITA CHICCHI FrancescoITA NAPOLITANO DaniloMore
2007ITA PETACCHI AlessandroITA BALDUCCI GabrieleITA BENNATI DanieleMore
2006ITA PETACCHI AlessandroITA BENNATI DanieleITA NAPOLITANO DaniloMore
2005ITA PETACCHI AlessandroBRA PAGLIARINI Luciano Andre MendonçaITA CHICCHI FrancescoMore
2004UKR METLUSHENKO YuriEST AUG AndrusITA D'AMORE CrescenzoMore
2003EST KIRSIPUU JaanUSA RODRIGUEZ FredAUT RIEBENBAUER WernerMore
2002UKR METLUSHENKO YuriITA MANZONI MarioUSA TRENTI GuidoMore
2001ITA SACCHI FabioITA BALDUCCI GabrieleUKR DUMA VladimirMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
5/02/20171.1Ita GP Costa degli Etruschi (190,6 km)
7/02/20161.1Ita GP Costa degli Etruschi (190,6 km)
8/02/20151.1Ita GP Costa degli Etruschi (191 km)
2/02/20141.1Ita GP Costa degli Etruschi (190 km)
21/09/20131.1Ita GP Costa degli Etruschi (192 km)
4/02/20121.1Ita GP Costa degli Etruschi (194,6 km)
5/02/20111.1Ita GP Costa degli Etruschi (186,1 km)
6/02/20101.1Ita GP Costa degli Etruschi (193 km)
7/02/20091.1Ita GP Costa degli Etruschi (193 km)
9/02/20081.1Ita GP Costa degli Etruschi (193 km)
10/02/20071.1Ita GP Costa degli Etruschi (193 km)
4/02/20061.1Ita GP Costa degli Etruschi (193 km)
6/02/20051.1Ita GP Costa degli Etruschi (193 km)
8/02/20041.3Ita GP Costa degli Etruschi (197 km)
2/02/20031.3Ita GP Costa degli Etruschi (192 km)
3/02/20021.3Ita GP Costa degli Etruschi (171 km)
4/02/2001NEIta GP Costa degli Etruschi (172 km)




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits