Pol  Memorial Andrzeja Trochanowskiego (167 km) 1/05/2011  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018CZE KANKOVSKY AloisPOL JANISZEWSKI SylwesterPOL FRANCZAK PawelMore
2017CZE KANKOVSKY AloisPOL STEPNIAK GrzegorzPOL LATON ErykMore
2016CZE KANKOVSKY AloisPOL TEKLINSKI AdrianPOL JANIACZYK BlazejMore
2015POL NOWAK MateuszPOL FRANCZAK PawelPOL GRONKIEWICZ KacperMore
2014POL GRADEK KamilPOL ZIELINSKI KamilPOL BODNAR LukaszMore
2013POL DABKOWSKI KonradPOL STEPNIAK GrzegorzBLR SURAVETS DzmitryMore
2012POL SMOLEN TomaszPOL BARTKIEWICZ AndrzejPOL JANISZEWSKI SylwesterMore
2011GER SCHULZE AndréPOL JEZOWSKI KrzysztofPOL CICHOSZ MarekMore
2010GER SCHULZE AndréPOL WADECKI AdamPOL JEZOWSKI KrzysztofMore
2009POL TACIAK MateuszPOL KIENDYS TomaszPOL RUDNICKI DariuszMore
2008POL KIENDYS TomaszPOL DETKO ArturCZE ZITTA PavelMore
2007POL LISOWICZ TomaszPOL ZARADNY PiotrPOL PODOLSKI LukaszMore
2006POL CHMIELEWSKI PiotrPOL SAPA MarcinSVK KOVAC MarosMore
2005CZE RABON FrantisekPOL ZARADNY PiotrPOL JEZIERSKI SebastianMore
2004POL WITECKI MariuszPOL JEZIERSKI SebastianPOL SKOCZYLAS DariuszMore
2003POL SZANIAWSKI PawelPOL SAPA MarcinUKR KLYMENKO OleksandrMore
2002UKR BONDARIEV BogdanPOL NOWAK HubertUSA FISHER ChrisMore
2001POL WADECKI AdamPOL RADOSZ RobertPOL GRONKIEWICZ GrzegorzMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/05/20181.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (168 km)
1/05/20171.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (168,8 km)
1/05/20161.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (169 km)
1/05/20151.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (168,8 km)
1/05/20141.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (168,8 km)
1/05/20131.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (166 km)
1/05/20121.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (166 km)
1/05/20111.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (167 km)
1/05/20101.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (166 km)
1/05/20091.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (166 km)
1/05/20081.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (166 km)
1/05/20071.2Pol Memorial Andrzeja Trochanowskiego (165,9 km)
1/05/20061.2Pol Memorial Andrzeja Trochnowskiego (163,8 km)
1/05/20051.2Pol Memorial Andrzeja Trochnowskiego (170,4 km)
2/05/20041.5Pol Memorial Andrzeja Trochnowskiego (202 km)
4/05/20031.5Pol Memorial Andrzeja Trochnowskiego (180 km)
4/05/20021.5Pol Memorial Andrzeja Trochnowskiego (198 km)
5/05/20011.5Pol Memorial Andrzeja Trochnowskiego (172 km)




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits