Bel  1 Meiprijs - Ereprijs Victor De Bruyne (175 km) 1/05/2011  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2013NED VERMELTFOORT CoenNED BOEVE MatsNED HAVIK YoeriMore
2012BEL PREMONT ChristopheBEL PEETERS KevinBEL PLANCKAERT BaptisteMore
2011LTU KRUOPIS AidisBEL BURTON JérémyFRA VANDERMEERSCH AdrienMore
2010BEL KUYCKX JanBEL CAETHOVEN StevenNZL AVERY ClintonMore
2009FRA FLAHAUT DenisGBR BLYTHE AdamBEL CLAUWAERT JoeriMore
2008NED TRAKSEL BobbieBEL CHAMON ThomasNED KREDER DennisMore
2007NED MOL WouterBEL RENDERS JensLTU STRISKA MindaugasMore
2006BEL DONY Jean-PhilippeNED VAN KUIK FrankBEL CHRISTIAANS FrederikMore
2005GBR HAYNES Hamish RobertFRA ZEN JeanBEL COCQUYT NickyMore
2004BEL VAN LOOCKE JurgenBEL BOGAERT WardBEL VAN DER SLAGMOLEN KevinMore
2003BEL BOULTON JosephBEL VANDERAERDEN GertNZL POAD JaaronMore
2002GBR HAMMOND RogerAUS ROLAND MarkBEL OMLOOP GeertMore
2001BEL OMLOOP GeertBEL DAELMAN DannyBEL BAEYENS DannyMore
2000BEL BRACKE TonyBEL EECKHOUT NikoBEL OMLOOP GeertMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/05/20131.2Bel 1 Meiprijs - Ereprijs Victor De Bruyne (170 km)
1/05/20121.2Bel 1 Meiprijs - Ereprijs Victor De Bruyne (180 km)
1/05/20111.2Bel 1 Meiprijs - Ereprijs Victor De Bruyne (175 km)
1/05/20101.2Bel 1 Meiprijs - Ereprijs Victor De Bruyne (185,8 km)
1/05/20091.2Bel 1 Meiprijs - Ereprijs Victor De Bruyne (184,7 km)
1/05/20081.2Bel 1 Meiprijs - Ereprijs Victor De Bruyne (188,7 km)
1/05/20071.2Bel Ereprijs Victor De Bruyne - Hoboken (183,7 km)
1/05/20061.2Bel Ereprijs Victor de Bruyne - Hoboken (174,1 km)
1/05/20051.2Bel Ereprijs Victor de Bruyne - Hoboken (173 km)
1/05/20041.5Bel Ereprijs Victor de Bruyne - Hoboken (172 km)
1/05/20031.5Bel Ereprijs Victor de Bruyne - Hoboken (176 km)
1/05/20021.5Bel Grote 1 Mei-Prijs Hoboken (176 km)
1/05/20011.5Bel Grote 1 Mei-Prijs Hoboken (176 km)
1/05/20001.5Bel Grote 1 Mei-Prijs Hoboken (183 km)




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits