Ger  Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt - Espoirs (140,9 km) 1/05/2011  
  Category: 1.2U  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018DEN LARSEN NiklasGER RUTSCH JonasNED KOOISTRA MartenMore
2017NED JAKOBSEN FabioDEN PEDERSEN Casper PhillipSUI MÜLLER PatrickMore
2016GER GESSNER KonradBEL DECLERCQ BenjaminBEL NOPPE ChristopheMore
2015no resultMore
2014DEN PEDERSEN MadsGER POLITT NilsNOR BYSTRØM Sven ErikMore
2013DEN HANSEN Lasse NormanDEN VALGREN ANDERSEN MichaelGER WERDA MaximilianMore
2012NOR BYSTRØM Sven ErikDEN VALGREN ANDERSEN MichaelNED LAMMERTINK MauritsMore
2011GER BERCZ PatrickGER SCHEIT FlorianNED LAMMERTINK MauritsMore
2010GER THÖMEL TinoNED KREDER WesleySUI AUBERT LoïcMore
2009AUS BOBRIDGE JackAUT SCHORN DanielAUT BRÄNDLE MatthiasMore
2008AUT DENIFL StefanAUT SOKOLL ChristophGER SCHLÜTER Jean-MitjaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/05/20181.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt u23 (143 km)
1/05/20171.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt u23 (155,8 km)
1/05/20161.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt u23 (147,6 km)
1/05/20151.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt u23 (148 km)
1/05/20141.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt u23 (144 km)
1/05/20131.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn - Frankfurt u23 (142,8 km)
1/05/20121.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt - Espoirs (140 km)
1/05/20111.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt - Espoirs (140,9 km)
1/05/20101.2UGer Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt - Espoirs (140,9 km)
1/05/20091.2UGer Eschborn - Frankfurt City Loop - Espoirs (140,7 km)
1/05/20081.2UGer Rund um den Henninger Turm - Frankfurt - Espoirs (143,1 km)




15/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits