Den  GP Herning (199 km) 23/04/2011  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2013DEN HANSEN Lasse NormanDEN MORTENSEN MartinDEN BROGE Rolf NyborgMore
2011DEN VINTHER Troels RønningDEN REIHS MichaelDEN BAK Lars YttingMore
2010DEN RASMUSSEN AlexDEN MORTENSEN MartinNED VAN LEIJEN JoostMore
2009DEN JØRGENSEN RenéDEN REIHS MichaelDEN JOHANSEN AllanMore
2007NOR ARVESEN Kurt AsleDEN JØRGENSEN RenéDEN BRESCHEL MattiMore
2006DEN JOHANSEN AllanNED REINERINK RikDEN RASMUSSEN AlexMore
2005DEN BLAUDZUN MichaelNED VAN LEIJEN JoostDEN HANSEN JimmyMore
2004DEN HØJ FrankITA BARTOLI MicheleGER KUPFERNAGEL StefanMore
2003DEN HØJ FrankGBR HUNT JeremySWE BÄCKSTEDT MagnusMore
2002NED KEMNA RudiPOL ZAMANA CezaryNZL MCCAULEY GordonMore
2001NED KEMNA RudiLAT PIZIKS ArvisUSA MCCORMACK MarkMore
2000DEN SANDSTØD MichaelDEN MADSEN JimmiBEL EECKHOUT NikoMore
1999DEN SANDSTØD MichaelLAT PIZIKS ArvisDEN JONASSON DannyMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
20/04/20131.2Den GP Herning (199 km)
23/04/20111.1Den GP Herning (199 km)
1/05/20101.1Den GP Herning (198 km)
2/05/20091.2Den GP Herning - GLS Express (199 km)
5/05/20071.1Den GP Herning - GLS Express (198,7 km)
29/04/20061.1Den GP Herning (198,7 km)
30/04/20051.1Den GP Herning - SATS (201,2 km)
1/05/20041.3Den GP SATS - Midtbank (199 km)
3/05/20031.3Den GP S.A.T.S. - Midtbank (195 km)
4/05/20021.3Den GP Midtbank (194 km)
5/05/20011.4Den GP Midtbank (184 km)
19/05/20001.4Den GP Midtbank (196 km)
15/05/19991.4Den GP Midtbank (196 km)




19/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits