Fra  GP Cholet - Pays De Loire (200 km) 20/03/2011  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018FRA BOUDAT ThomasFRA HOFSTETTER HugoBEL JANS RoyMore
2016FRA BARBIER RudyBEL PLANCKAERT BaptisteFRA YSSAAD YannisMore
2015FRA FEDRIGO PierrickESP INSAUSTI IRASTORZA Jon AnderBEL PLANCKAERT BaptisteMore
2014BEL VAN ASBROECK TomBEL DELFOSSE SébastienFRA TURGOT SébastienMore
2013FRA GAUDIN DamienSUI WYSS MarcelEST TAARAMÄE ReinMore
2012FRA DEMARE ArnaudFRA MANGEL LaurentFRA DELAGE MickaëlMore
2011FRA VOECKLER ThomasFRA GALLOPIN TonyFRA GIRAUD BenjaminMore
2010COL DUQUE Leonardo FabioFRA LADAGNOUS MatthieuBEL LODEWYCK KlaasMore
2009ARG HAEDO Juan JoseFRA CASPER JimmyFRA PICHOT AlexandreMore
2008EST TOMBAK JanekBEL DE WAELE BertFRA BERGES Emilien-BenoîtMore
2007FRA AUGE StéphaneFRA PETILLEAU StéphaneEST TOMBAK JanekMore
2006AUS SUTTON ChristopherBEL EECKHOUT NikoFRA JEGOU LilianMore
2005FRA FEDRIGO PierrickESP BENITO GUERREIRO AlbertoFRA ENGOULVENT JimmyMore
2004BEL DE WAELE BertFRA ROUS DidierNOR HUSHOVD ThorMore
2003FRA MENGIN ChristopheFRA BOUYER FranckFRA LEFEVRE LaurentMore
2002FRA CASPER JimmyFRA BOUYER FranckBEL VANSEVENANT WimMore
2001FRA BRARD FlorentFRA BROCHARD LaurentBEL EECKHOUT NikoMore
2000GER VOIGT JensFRA MONCOUTIE DavidBEL VAN DIJCK HendrikMore
1999EST KIRSIPUU JaanLAT SILOVS JurisBEL VERBRUGGHE RikMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
25/03/20181.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (202,7 km)
20/03/20161.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (210 km)
22/03/20151.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (208 km)
23/03/20141.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (206 km)
17/03/20131.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (206 km)
18/03/20121.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (200 km)
20/03/20111.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (200 km)
21/03/20101.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (200 km)
22/03/20091.1Fra GP Cholet - Pays De Loire (205 km)
23/03/20081.1Fra GP Cholet - Pays de Loire (200 km)
25/03/20071.1Fra GP Cholet - Pays de Loire (195,2 km)
19/03/20061.1Fra GP Cholet - Pays de Loire (204 km)
20/03/20051.1Fra GP Cholet - Pays de Loire (202 km)
21/03/20041.2Fra GP Cholet - Pays de Loire (202 km)
23/03/20031.2Fra GP Cholet - Pays De Loire (202 km)
24/03/20021.2Fra GP Cholet - Pays de Loire (202 km)
25/03/20011.2Fra GP Cholet - Pays de Loire (200 km)
19/03/20001.2Fra GP Cholet - Pays de Loire (200 km)
21/03/19991.2Fra GP Cholet - Pays de Loire (202 km)




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits