Fra  GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (171 km) 6/03/2011  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018FRA LECROQ JérémyFRA PAILLOT YoannBEL DE DECKER AlfdanMore
2017FRA BOUDAT ThomasFRA YSSAAD YannisFRA JULES JustinMore
2016BEL STEELS StijnFRA PIRY ChristopherBEL DECLERCQ TimMore
2014FRA TRONET StevenBEL DEGREVE MartijnFRA DAENINCK BenoîtMore
2013FRA DAENINCK BenoîtBEL PARDINI OlivierFRA TRONET StevenMore
2012GBR DOWNING RussellFRA PAIANI Jean-LouFRA MANGEL LaurentMore
2011FRA FLAHAUT DenisFRA BACQUET FabienDEN AISTRUP NikolaMore
2010FRA DAENINCK BenoîtFRA BIDEAU Jean-MarcFRA DION RenaudMore
2009LAT SARAMOTINS AleksejsFRA LEMAIR AlexandreFRA BIDEAU Jean-MarcMore
2008GER KLEMME DominicFRA DAENINCK BenoîtGER FRIEDEMANN MatthiasMore
2007FRA DAENINCK BenoîtBEL ICKX MarioNED LEEZER TomMore
2006GER EICHLER MarkusFRA JAUNET AnthonyFRA CLAIN MédéricMore
2005BEL COENEN JohanFRA BOUCHER DavidLTU KAUPAS VytautasMore
2004BEL DE SCHROODER BennyFRA PERQUE FranckBEL VAN DER SLAGMOLEN KevinMore
2003FRA NAZON DamienFRA HINAULT SébastienNED POSTHUMA JoostMore
2002FRA DERAME PascalFRA ENGOULVENT JimmyGBR BARKER YantoMore
2001FRA TESSIER Jean-MichelGER TEUTENBERG SvenGER RADOCHLA SteffenMore
2000FRA MOREAU FrancisFRA DESJARDINS JérômeKAZ FOFONOV DmitriyMore
1999NOR VESTØL BjørnarBEL PEERS ChrisSWE RITTSEL MartinMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
4/03/20181.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (186 km)
5/03/20171.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (181 km)
6/03/20161.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (181,3 km)
9/03/20141.2Fra GP de la Ville de Lillers (169 km)
3/03/20131.2Fra GP de la Ville de Lillers (174,2 km)
4/03/20121.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (171 km)
6/03/20111.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (171 km)
7/03/20101.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (157 km)
8/03/20091.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (171 km)
9/03/20081.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (164 km)
11/03/20071.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (171,1 km)
5/03/20061.2Fra GP Ville de Lillers - Souvenir Bruno Comini (172 km)
6/03/20051.2Fra Prix de Lillers "Souvenir Bruno Comini" (153 km)
7/03/20041.5Fra Prix de Lillers "Souvenir Bruno Comini" (175 km)
9/03/20031.5Fra Prix de Lillers "Souvenir Bruno Comini" (176 km)
10/03/20021.5Fra Prix de Lillers - Bruno Comini (176 km)
11/03/20011.5Fra Prix de Lillers - Bruno Comini (176 km)
5/03/20001.5Fra Grand Prix de Lillers - Bruno Comini (176 km)
14/03/19991.5Fra Grand Prix de Lillers - Bruno Comini (176 km)




14/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits