Ita  Giro del Friuli (187,2 km) 3/03/2011  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2011COL SERPA PEREZ Jose RodolfoRUS BRUTT PavelDEN SØRENSEN NickiMore
2010ITA FERRARI RobertoITA GUARNIERI JacopoITA ROSSI EnricoMore
2009ITA LORENZETTO MircoSLO BOLE GregaITA BELLETTI ManuelMore
2004ITA GOBBI MicheleITA PELLIZOTTI FrancoITA MOLETTA AndreaMore
2003ESP ALBIZU LIZASO JosebaITA SCARSELLI LeonardoITA BARBERO SergioMore
2002ITA PELLIZOTTI FrancoITA REBELLIN DavideITA SIMONI GilbertoMore
2001ITA LUNGHI DenisUSA TRENTI GuidoITA RASTELLI EllisMore
1999ITA REBELLIN DavideITA BASSO IvanITA DI LUCA DaniloMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
3/03/20111.1Ita Giro del Friuli (187,2 km)
3/03/20101.1Ita Giro del Friuli (190 km)
4/03/20091.1Ita Giro del Friuli (188 km)
28/08/20041.3Ita Giro del Friuli (198 km)
30/08/20031.3Ita Giro del Friuli (197 km)
31/08/20021.3Ita Giro del Friuli (199 km)
3/09/20011.4Ita Giro del Friuli (200 km)
30/08/19991.4Ita Giro del Friuli (199 km)




14/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits