Mar  Challenges Marche Verte - GP Oued Eddahab (160 km) 5/11/2010  
  Category: 1.2  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017RUS BALYKIN IvanGBR TIPPER JacobTUR ÖRKEN AhmetMore
2015MAR ABELOUACHE EssaïdMAR MRAOUNI Salah EddineMAR AIT EL ABDIA AnassMore
2014MAR LAHSSAINI MohssineMAR SAADOUNE AbdelatifMAR AYOUNE IsmailMore
2013MAR JELLOUL AdilMAR AYOUNE IsmailMAR ABELOUACHE EssaïdMore
2012LAT SMIRNOVS AndrisMAR CHAOUFI TarikMAR HADDI SoufianeMore
2010MAR SAADOUNE AbdelatifMAR JELLOUL AdilMAR EL AMMOURY Mohammed SaidMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
5/02/20171.2Mar Challenges de la Marche Verte - GP Oued Eddahab (104 km)
28/02/20151.2Mar Challenges de la Marche Verte - GP Oued Eddahab (103 km)
1/03/20141.2Mar Challenges de la Marche Verte - GP Oued Eddahab (125 km)
27/02/20131.2Mar Challenges de la Marche Verte - GP Oued Eddahab (100 km)
17/02/20121.2Mar Challenges Marche Verte - GP Oued Eddahab (120 km)
5/11/20101.2Mar Challenges Marche Verte - GP Oued Eddahab (160 km)




16/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits