Bel  GP de Wallonie (202,4 km) 15/09/2010  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL STUYVEN JasperBEL CLAEYS DimitriFRA BARGUIL WarrenMore
2017BEL WELLENS TimFRA GALLOPIN TonyFRA SIMON JulienMore
2016FRA GALLOPIN TonyCZE VAKOC PetrBEL BAUGNIES JérômeMore
2015BEL DEBUSSCHERE JensBEL BAKELANTS JanFRA LAPORTE ChristopheMore
2014BEL VAN AVERMAET GregFRA GALLOPIN TonyBEL BAKELANTS JanMore
2013BEL BAKELANTS JanFRA VOECKLER ThomasSUI FRANK MathiasMore
2012FRA SIMON JulienBEL VAN AVERMAET GregBEL LEUKEMANS BjörnMore
2011BEL GILBERT PhilippeFRA SIMON JulienBEL LEUKEMANS BjörnMore
2010GER MARTENS PaulITA RICCO RiccardoAUS EVANS CadelMore
2009BEL NUYENS NickAUS DAVIS AllanBEL SENTJENS RoyMore
2008ITA GARZELLI StefanoITA VISCONTI GiovanniFRA PINEAU JérômeMore
2007BEL DE WAELE BertFRA VASSEUR CédricNOR HUSHOVD ThorMore
2006BEL GILBERT PhilippeBEL NUYENS NickFRA BONNET WilliamMore
2005BEL NUYENS NickBEL LEUKEMANS BjörnBEL ABAKOUMOV IgorMore
2004BEL NUYENS NickBEL GILBERT PhilippeFRA PINEAU JérômeMore
2003BEL BRUYLANDTS DavePOL RUTKIEWICZ MarekFRA PICHON MickaëlMore
2002BEL BRUYLANDTS DaveDEN KRISTENSEN LennieFRA FRITSCH NicolasMore
2001BEL MERCKX AxelBEL STREMERSCH TomAUS SUNDERLAND ScottMore
2000ITA ELLI AlbertoFRA ROUS DidierBEL VAN DE WOUWER KurtMore
1999AUS JONKER PatrickNED VAN BON LeonNED MOERENHOUT KoosMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
12/09/20181.1Bel GP de Wallonie (205,9 km)
13/09/20171.1Bel GP de Wallonie (212,1 km)
14/09/20161.1Bel GP de Wallonie (205,5 km)
16/09/20151.1Bel GP de Wallonie (198,2 km)
17/09/20141.1Bel GP de Wallonie (198 km)
18/09/20131.1Bel GP de Wallonie (203,1 km)
12/09/20121.1Bel GP de Wallonie (203,1 km)
14/09/20111.1Bel GP de Wallonie (203,1 km)
15/09/20101.1Bel GP de Wallonie (202,4 km)
16/09/20091.1Bel GP de Wallonie (203,8 km)
17/09/20081.1Bel GP de Wallonie (200,5 km)
19/09/20071.1Bel GP de Wallonie (203,2 km)
13/09/20061.1Bel GP de Wallonie (203,2 km)
14/09/20051.1Bel GP de Wallonie
15/09/20041.2Bel GP de Wallonie
17/09/20031.2Bel GP de Wallonie (196 km)
9/05/20021.2Bel GP de Wallonie (196 km)
24/05/20011.2Bel GP de Wallonie (196 km)
1/06/20001.2Bel GP de Wallonie (196 km)
13/05/19991.2Bel GP de Wallonie (196 km)




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits