Fra  Route Adélie de Vitré (185,3 km) 1/04/2005  
  Category: 1.1  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019-
2018SUI DILLIER SilvanFRA VAUGRENARD BenoîtFRA MOTTIER JustinMore
2017FRA PICHON LaurentFRA GAUTIER CyrilFRA SIMON JulienMore
2016FRA COQUARD BryanFRA VENTURINI ClémentFRA DUMOULIN SamuelMore
2015FRA FEILLU RomainFRA BOUHANNI NacerBEL DUPONT TimothyMore
2014FRA COQUARD BryanFRA SIMON JulienFRA JARRIER BenoîtMore
2013ITA MALAGUTI AlessandroBLR HUTAROVICH YauheniFRA JULES JustinMore
2012ITA FERRARI RobertoFRA PICHON LaurentFRA SIMON JulienMore
2011FRA DION RenaudBEL MEERSMAN GianniFRA TRONET StevenMore
2010FRA GAUTIER CyrilFRA PICHON LaurentFRA VAUGRENARD BenoîtMore
2009FRA COPPEL JérômeFRA LE LAY DavidFRA FEILLU RomainMore
2008BEL ISTA KevynFRA VAUGRENARD BenoîtFRA GALLAND JérémieMore
2007FRA PAURIOL RémiRUS KHATUNTSEV AlexanderFRA HUGUET YannMore
2006FRA DUMOULIN SamuelESP GALDOS ALONSO AitorFRA GESLIN AnthonyMore
2005ITA CONTRINI DanieleMEX ALDAPE CHAVEZ MoisesFRA PINEAU JérômeMore
2004FRA GESLIN AnthonyITA MARINANGELI SergioFRA FEDRIGO PierrickMore
2003FRA JOLY SébastienAUS VOGELS HenkFRA BROCHARD LaurentMore
2002SWE LJUNGQVIST MarcusFRA HEULOT StéphaneFRA BROCHARD LaurentMore
2001EST KIRSIPUU JaanFRA HEULOT StéphaneFRA BROCHARD LaurentMore
2000FRA BROCHARD LaurentGER BRATKOWSKI JanITA CAVAGNIS OscarMore
1999GER SCHMIDT TorstenFRA VOGONDY NicolasNED VAN HEESWIJK MaxMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
5/04/20191.1Fra Route Adélie de Vitré
30/03/20181.1Fra Route Adélie de Vitré (198 km)
31/03/20171.1Fra Route Adélie de Vitré (198 km)
1/04/20161.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
3/04/20151.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
4/04/20141.1Fra Route Adélie de Vitré (198 km)
29/03/20131.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
30/03/20121.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
1/04/20111.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
2/04/20101.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
3/04/20091.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
4/04/20081.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
6/04/20071.1Fra Route Adélie de Vitré (197,8 km)
31/03/20061.1Fra Route Adélie de Vitré (185,3 km)
1/04/20051.1Fra Route Adélie de Vitré (185,3 km)
2/04/20041.3Fra Route Adélie de Vitré (185 km)
4/04/20031.3Fra Route Adélie de Vitré (185 km)
5/04/20021.3Fra Route Adélie de Vitré (184 km)
6/04/20011.4Fra Route Adélie de Vitré (185 km)
31/03/20001.4Fra Route Adélie de Vitré (189 km)
2/04/19991.4Fra Route Adélie de Vitré (188 km)




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits