Ita  GP Industrie del Marmo (167 km) 9/05/2010  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018ITA FERRI GregorioITA SOBRERO MatteoITA SCARONI CristianMore
2017AUS STORER MichaelAUS HAMILTON LucasSLO GROSELJ MaticMore
2016ITA CIMA DamianoITA LIZDE SeidITA COLONNA NikoMore
2015ITA DI FRANCESCO GianmarcoITA GIUSTINO GennaroITA MARTINELLI DavideMore
2014SLO MUGERLI MatejAUT WEISS MartinRUS SHILOV SergeyMore
2013ITA BENEDETTI LucaITA FIUMANA ThomasAUS EWAN CalebMore
2012ITA FIUMANA ThomasITA SBARAGLI KristianITA BUSATO MatteoMore
2011BRA ANDRIATO Rafael MattosITA TRENTIN MatteoITA SIMONI MicheleMore
2010ITA ALBERIO TomasBRA ANDRIATO Rafael MattosGBR ROWE LukeMore
2009BRA MANARELLI Carlos AlexandreITA MAGAZZINI EnricoSLO STARE MatejMore
2008ITA STORTONI SimoneITA VONA EmanueleAUS MEYER CameronMore
2007RUS RESHETNIKOV AntonAUS BATES Gene MichaelITA GAROFALO VincenzoMore
2006ITA GARBELLI DevidITA COLETTA GianlucaUKR KONDRUT VitalyMore
2005ITA SIGNEGO AlessioITA DEL PUPPO NicolaPOL GOLAS MichalMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
13/05/20181.2UIta GP Industrie del Marmo (174,7 km)
14/05/20171.2UIta GP Industrie del Marmo (174 km)
15/05/20161.2Ita GP Industrie del Marmo (174 km)
17/05/20151.2Ita GP Industrie del Marmo (158,7 km)
27/04/20141.2Ita GP Industrie del Marmo (167 km)
28/04/20131.2Ita GP Industrie del Marmo (167 km)
29/04/20121.2Ita GP Industrie del Marmo (171 km)
8/05/20111.2Ita GP Industrie del Marmo (167,4 km)
9/05/20101.2Ita GP Industrie del Marmo (167 km)
10/05/20091.2Ita GP Industrie del Marmo (170 km)
11/05/20081.2Ita GP Industrie del Marmo (165 km)
13/05/20071.2Ita GP Industrie del Marmo (167 km)
7/05/20061.2Ita GP Industrie del Marmo (167,4 km)
8/05/20051.2Ita GP Industrie del Marmo (167 km)




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits