Bel  Kuurne - Brussel - Kuurne (174 km) 28/02/2010  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2021-
2020DEN ASGREEN KasperITA NIZZOLO GiacomoNOR KRISTOFF AlexanderMore
2019LUX JUNGELS BobGBR DOULL OwainNED TERPSTRA NikiMore
2018NED GROENEWEGEN DylanFRA DEMARE ArnaudITA COLBRELLI SonnyMore
2017SVK SAGAN PeterBEL STUYVEN JasperGBR ROWE LukeMore
2016BEL STUYVEN JasperNOR KRISTOFF AlexanderFRA BOUHANNI NacerMore
2015GBR CAVENDISH MarkNOR KRISTOFF AlexanderITA VIVIANI EliaMore
2014BEL BOONEN TomNED HOFLAND MorenoBEL VANMARCKE SepMore
2013no resultMore
2012GBR CAVENDISH MarkBLR HUTAROVICH YauheniNED VAN HUMMEL KennyMore
2011AUS SUTTON ChristopherBLR HUTAROVICH YauheniGER GREIPEL AndréMore
2010NED TRAKSEL BobbieNED FLENS RickGBR STANNARD IanMore
2009BEL BOONEN TomAUT EISEL BernhardGBR HUNT JeremyMore
2008NED DE JONGH StevenNED LANGEVELD SebastianAUS GOSS MatthewMore
2007BEL BOONEN TomGER SIEBERG MarcelBEL KEISSE IljoMore
2006BEL NUYENS NickBEL HOSTE LeifBEL BOONEN TomMore
2005USA HINCAPIE GeorgeBEL VAN IMPE KevinBEL ROESEMS BertMore
2004NED DE JONGH StevenITA BETTINI PaoloNED LÖWIK GerbenMore
2003NED SENTJENS RoyBEL HOSTE LeifGER ORDOWSKI VolkerMore
2002EST KIRSIPUU JaanBEL BAGUET SergeITA CASSANI EnricoMore
2001BEL VAN PETEGEM PeterBEL DE CLERCQ HansBEL PLANCKAERT JoMore
2000BEL TCHMIL AndreiBEL VAN BONDT GeertEST KIRSIPUU JaanMore
1999BEL PLANCKAERT JoBEL MUSEEUW JohanBEL TCHMIL AndreiMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
28/02/20211.PSBel Kuurne - Brussel - Kuurne
1/03/20201.PSBel Kuurne - Brussel - Kuurne (201 km)
3/03/20191.HCBel Kuurne - Brussel - Kuurne (201,1 km)
25/02/20181.HCBel Kuurne - Brussel - Kuurne (200,1 km)
26/02/20171.HCBel Kuurne - Brussel - Kuurne (200,7 km)
28/02/20161.HCBel Kuurne - Brussel - Kuurne (203 km)
1/03/20151.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
2/03/20141.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (197 km)
24/02/20131.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
26/02/20121.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
27/02/20111.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
28/02/20101.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (174 km)
1/03/20091.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
2/03/20081.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
4/03/20071.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
26/02/20061.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (192 km)
27/02/20051.1Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (190 km)
29/02/20041.2Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (193 km)
2/03/20031.2Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (190 km)
3/03/20021.2Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (188 km)
4/03/20011.2Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (188 km)
27/02/20001.2Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (191 km)
28/02/19991.2Bel Kuurne - Brussel - Kuurne (188 km)




22/01/2021 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2021, Credits