Ita  Memorial Cimurri (191,5 km) 3/10/2009  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2009ITA POZZATO FilippoITA PAOLINI LucaITA COLLI DanieleMore
2008UKR KHALILOV MikhayloITA VISCONTI GiovanniITA DI LUCA DaniloMore
2007ITA BERTAGNOLLI LeonardoITA MAZZANTI LucaITA MORI ManueleMore
2006ITA GASPAROTTO EnricoITA CARRARA MatteoRUS KHATUNTSEV AlexanderMore
2005BRA FISCHER Murilo AntonioITA GRILLO ParideITA MORI ManueleMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
3/10/20091.1Ita Memorial Cimurri (191,5 km)
4/10/20081.1Ita Memorial Cimurri (190 km)
6/10/20071.1Ita Memorial Cimurri (183 km)
30/09/20061.1Ita Memorial Cimurri (199,5 km)
1/10/20051.1Ita Memorial Cimurri




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits