Ger  Rund um die Nürnberger Altstadt (120 km) 13/09/2009  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2009ITA GAVAZZI FrancescoGER RINKER FelixGER PLÖTNER NilsMore
2008GER GREIPEL AndréSLO KOCJAN JureGER RADOCHLA SteffenMore
2007GER WEGMANN FabianGER POLLACK OlafGER KRAUSS SvenMore
2006GER CIOLEK GeraldGER SCHÜLER TiloAUT MORSCHER HaraldMore
2005GER SCHOLZ RonnyITA FERRARA RaffaeleSVK VALACH JanMore
2004GER SIEDLER SebastianGER KOPP DavidGER KORFF AndréMore
2003GER HUNDERTMARCK KaiGER FÖRSTER RobertAUT SUMMER JochenMore
2002GER ZABEL ErikGER POLLACK OlafGER RADOCHLA SteffenMore
2001GER POLLACK OlafGER ZABEL ErikAUT LONTSCHARITSCH JosefMore
2000GER SCHWEDA RaphaelGER LIESE ThomasGER SCHAFFRATH JanMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
13/09/20091.1Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (120 km)
14/09/20081.1Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (140 km)
16/09/20071.1Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (143 km)
10/09/20061.1Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (156,9 km)
11/09/20051.1Ger Rund um die Nürnberger Altstadt
12/09/20041.3Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (180 km)
31/08/20031.3Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (180 km)
1/09/20021.3Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (194 km)
2/09/20011.4Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (194 km)
3/09/20001.5Ger Rund um die Nürnberger Altstadt (120 km)




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits