Fra  GP d'Ouverture La Marseillaise (151 km) 6/02/2001  
  Category: 1.4  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2022BEL CAPIOT AmauryDEN PEDERSEN MadsESP GALVAN FERNANDEZ FranciscoMore
2021FRA PARET-PEINTRE AurélienFRA BOUDAT ThomasFRA COQUARD BryanMore
2020FRA COSNEFROY BenoîtFRA MADOUAS ValentinBEL DEVRIENDT TomMore
2019FRA TURGIS AnthonyFRA COMBAUD RomainBEL VAN ASBROECK TomMore
2018FRA GENIEZ AlexandreNOR EIKING Odd ChristianFRA CALMEJANE LilianMore
2017FRA VICHOT ArthurFRA BOUET MaximeFRA CALMEJANE LilianMore
2016BEL DEVENYNS DriesFRA PINOT ThibautBEL PLANCKAERT BaptisteMore
2015NED LIGTHART PimBEL VANBILSEN KennethBEL DEMOITIE AntoineMore
2014BEL VANBILSEN KennethBEL PLANCKAERT BaptisteFRA DUMOULIN SamuelMore
2013FRA JULES JustinFRA DUMOULIN SamuelFRA DAMUSEAU ThomasMore
2012FRA DUMOULIN SamuelITA MARCATO MarcoFRA VICHOT ArthurMore
2011FRA ROY JérémyFRA GEORGES SylvainFRA FEILLU RomainMore
2010FRA HIVERT JonathanNED HOOGERLAND JohnnyFRA DUMOULIN SamuelMore
2009FRA PAURIOL RémiFRA VOECKLER ThomasRUS TROFIMOV YuryMore
2008FRA DUCLOS-LASSALLE HervéBEL VEUCHELEN FrederikCAN HESJEDAL RyderMore
2007GBR HUNT JeremyRUS IGNATIEV MikhailBEL SCHEIRLINCKX StafMore
2006AUS COOKE BadenBEL GILBERT PhilippeFRA GESLIN AnthonyMore
2005DEN SØRENSEN NickiRUS GUSEV VladimirITA MASOLINO DanieleMore
2004AUS COOKE BadenBEL PLANCKAERT JoITA BALDATO FabioMore
2003BEL DIERCKXSENS LudoSWE BÄCKSTEDT MagnusITA CASAGRANDA StefanoMore
2002FRA JAN XavierRUS BOTCHAROV AleksandrFRA DESSEL CyrilMore
2001DEN PIIL JakobDEN LARSEN Nikolaj BoFRA BRARD FlorentMore
2000FRA MAGNIEN EmmanuelEST AUS LauriFRA BASSONS ChristopheMore
1999BEL VANDENBROUCKE FrankGER VOIGT JensFRA BESSY FrédéricMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
30/01/20221.1Fra GP La Marseillaise (164,8 km)
31/01/20211.1Fra GP La Marseillaise (171,6 km)
2/02/20201.1Fra GP La Marseillaise (145 km)
3/02/20191.1Fra GP La Marseillaise (139,8 km)
28/01/20181.1Fra GP La Marseillaise (145,3 km)
29/01/20171.1Fra GP La Marseillaise (146 km)
31/01/20161.1Fra GP La Marseillaise (152 km)
1/02/20151.1Fra GP La Marseillaise (139,7 km)
2/02/20141.1Fra GP La Marseillaise (135 km)
27/01/20131.1Fra GP La Marseillaise (148 km)
29/01/20121.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (148,1 km)
30/01/20111.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (139,7 km)
31/01/20101.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (139,7 km)
1/02/20091.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (136,8 km)
3/02/20081.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (140,8 km)
6/02/20071.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (126,7 km)
31/01/20061.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (136,2 km)
1/02/20051.1Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (128,3 km)
3/02/20041.3Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (150 km)
4/02/20031.3Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (150,3 km)
5/02/20021.3Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (144 km)
6/02/20011.4Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (151 km)
1/02/20001.4Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (135 km)
2/02/19991.4Fra GP d'Ouverture La Marseillaise (140 km)




10/08/2022 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2022, Credits