Ita  GP Citta di Felino (159 km) 11/08/2009  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2009AUS PORTE RichieITA BALLONI AlfredoITA MUCELLI DavideMore
2008RUS SILIN EgorITA GIRARDI EdoardoUKR OPRYSHKO OlegMore
2007CRO DANCULOVIC TomislavRUS RUDASKOV SergeyIRL MARTIN DanielMore
2006ITA FERRARI RobertoITA CONATI LucaITA BANDIERA MarcoMore
2005ITA PRIAMO MatteoITA RAISONI AlessandroITA STORTONI SimoneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
11/08/20091.2Ita GP Citta di Felino (159 km)
11/08/20081.2Ita GP Citta di Felino (160 km)
13/08/20071.2Ita GP Citta di Felino (160 km)
12/08/20061.2Ita GP Citta di Felino (160 km)
13/08/20051.2Ita GP Citta di Felino




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits