Hun  National Championships Hungary R.R. 30/06/2002  
  Category: NC4  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018HUN VALTER AttilaHUN GONCZY GergoHUN PEAK BarnabasMore
2017HUN LOVASSY KrisztianHUN DER ZsoltHUN HARTMANN JozsefMore
2016HUN PELIKAN JanosHUN LOVASSY KrisztianHUN DER ZsoltMore
2015HUN MOLNAR IstvanHUN KUSZTOR PeterHUN PALYI CsabaMore
2014HUN ROZSA BalazsHUN KUSZTOR PeterHUN LOVASSY KrisztianMore
2013HUN LOVASSY KrisztianHUN DER ZsoltHUN SIMON PeterMore
2012HUN KUSZTOR PeterHUN FEJES GaborHUN LOVASSY KrisztianMore
2011HUN CADOR RidaHUN LOVASSY KrisztianHUN KUSZTOR PeterMore
2010HUN KUSZTOR PeterHUN SZEGHALMI BalintHUN KISS GergelyMore
2009HUN CZIRAKI IstvanHUN CADOR RidaHUN ARANY GaborMore
2008HUN MADARAS ZoltanHUN KUSZTOR PeterHUN IVANICS GergelyMore
2007HUN SZEGHALMI BalintHUN BODROGI LaszloHUN SZEKERES CsabaMore
2006HUN BODROGI LaszloHUN IVANICS GergelyHUN ARANY GaborMore
2005HUN GARAMSZEGI LaszloHUN ARANY GaborHUN VIZER BarnabasMore
2004HUN VIG AurelHUN GARAMSZEGI LaszloHUN ARVAI AttilaMore
2003HUN ARANY GaborHUN GARAMSZEGI LaszloHUN LENGYEL TamasMore
2002HUN ROHTMER BalazsHUN GARAMSZEGI LaszloHUN ARATO DavidMore
2001HUN STEIG CsabaHUN SZEKERES CsabaHUN VIG AurelMore
2000HUN BODROGI LaszloHUN STEIG CsabaHUN SIPOCZ DavidMore
1999HUN ARANY GaborHUN STEIG CsabaHUN ARATO DavidMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/07/2018NC5Hun National Championships Hungary (Komlo) R.R. (157 km)
25/06/2017NC5Hun National Championships Hungary (Ibrany) R.R. (177 km)
26/06/2016NC5Hun National Championships Hungary (Bonyhad) R.R. (150 km)
27/06/2015NC5Hun National Championships Hungary (Debrecen) R.R. (155 km)
29/06/2014NC5Hun National Championships Hungary (Ibrany) R.R. (145,5 km)
22/06/2013NC5Hun National Championships Hungary (Ujkigyos) R.R. (166 km)
24/06/2012NC5Hun National Championships Hungary (Hosszuheteny) R.R. (167 km)
26/06/2011NC5Hun National Championships Hungary (Varazdin,Cro) R.R. (166,4 km)
27/06/2010NC4Hun National Championships Hungary (Tiszagyenda) R.R. (169,2 km)
28/06/2009NC4Hun National Championships Hungary (Kincsesbanya) R.R. (157,5 km)
29/06/2008NC4Hun National Championships Hungary (Sirok) R.R. (166,9 km)
1/07/2007NC4Hun National Championships Hungary (Orfu) R.R. (176,4 km)
25/06/2006NC4Hun National Championships Hungary (Myjava) R.R. (196 km)
26/06/2005NC4Hun National Championships Hungary R.R.
27/06/2004NC4Hun National Championships Hungary (Mosonmagyarovar) R.R. (168 km)
29/06/2003NC4Hun National Championships Hungary R.R. (180 km)
30/06/2002NC4Hun National Championships Hungary R.R.
1/07/2001NC4Hun National Championships Hungary (Gödöllö) R.R. (190 km)
25/06/2000NC4Hun National Championships Hungary (Pecs) R.R. (184 km)
27/06/1999NC4Hun National Championships Hungary R.R. (190 km)




15/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits