Esp  Volta a Catalunya 17/06/2002 - 23/06/2002  
  Category: 2.HC  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014ESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimESP CONTADOR VELASCO AlbertoUSA VAN GARDEREN TejayMore
2013IRL MARTIN DanielESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimITA SCARPONI MicheleMore
2012SUI ALBASINI MichaelESP SANCHEZ GONZALEZ SamuelBEL VAN DEN BROECK JurgenMore
2011ITA SCARPONI MicheleIRL MARTIN DanielUSA HORNER ChrisMore
2010ESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimESP TONDO VOLPINI XavierEST TAARAM─E ReinMore
2009ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroIRL MARTIN DanielESP ZUBELDIA AGIRRE HaimarMore
2008ESP CESAR VELOSO GustavoCOL URAN URAN RigobertoFRA PAURIOL RÚmiMore
2007RUS KARPETS VladimirAUS ROGERS MichaelRUS MENCHOV DenisMore
2006ESP CAĐADA GRACIA DavidCOL BOTERO ECHEVERRY SantiagoFRA MOREAU ChristopheMore
2005UKR POPOVYCH YaroslavITA PIEPOLI LeonardoFRA MONCOUTIE DavidMore
2004ESP MARTIN PERDIGUERO Miguel AngelRUS KARPETS VladimirESP LAISEKA JAIO RobertoMore
2003ESP PECHARROMAN FABIAN Jose AntonioESP HERAS HERNANDEZ RobertoESP GIL PEREZ KoldoMore
2002ESP HERAS HERNANDEZ RobertoESP GARMENDIA ARBILLA AitorESP PEREZ RODRIGUEZ LuisMore
2001ESP BELOKI DORRONSORO JosebaESP GONZALEZ DE GALDEANO ARANZABAL IgorESP ESCARTIN COTI FernandoMore
2000ESP JIMENEZ SASTRE Jose MariaESP SEVILLA RIBERA OscarITA PIEPOLI LeonardoMore
1999ESP BELTRAN MARTINEZ ManuelESP HERAS HERNANDEZ RobertoESP JIMENEZ SASTRE Jose MariaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
24/03/201430/03/20142.WT2Esp Volta a Catalunya
18/03/201324/03/20132.WT2Esp Volta a Catalunya
19/03/201225/03/20122.WTEsp Volta a Catalunya
21/03/201127/03/20112.WTEsp Volta a Catalunya
22/03/201028/03/20102.PTEsp Volta a Catalunya
18/05/200924/05/20092.PTEsp Volta a Catalunya
19/05/200825/05/20082.PTEsp Volta a Catalunya
21/05/200727/05/20072.PTEsp Volta a Catalunya
15/05/200621/05/20062.PTEsp Volta a Catalunya
16/05/200522/05/20052.PTEsp Volta a Catalunya
14/06/200420/06/20042.HCEsp Volta a Catalunya
16/06/200322/06/20032.HCEsp Volta a Catalunya
17/06/200223/06/20022.HCEsp Volta a Catalunya
21/06/200128/06/20012.HCEsp Volta a Catalunya
15/06/200022/06/20002.HCEsp Volta a Catalunya
17/06/199924/06/19992.HCEsp Volta a Catalunya




24/10/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits