Fra  Tour de France 2/07/2005 - 24/07/2005  
  Category: GT1  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014ITA NIBALI VincenzoFRA PERAUD Jean-ChristopheFRA PINOT ThibautMore
2013GBR FROOME ChrisCOL QUINTANA ROJAS Nairo AlexanderESP RODRIGUEZ OLIVER JoaquimMore
2012GBR WIGGINS BradleyGBR FROOME ChrisITA NIBALI VincenzoMore
2011AUS EVANS CadelLUX SCHLECK AndyLUX SCHLECK FränkMore
2010LUX SCHLECK AndyRUS MENCHOV DenisESP SANCHEZ GONZALEZ SamuelMore
2009ESP CONTADOR VELASCO AlbertoLUX SCHLECK AndyUSA ARMSTRONG LanceMore
2008ESP SASTRE CANDIL CarlosAUS EVANS CadelRUS MENCHOV DenisMore
2007ESP CONTADOR VELASCO AlbertoAUS EVANS CadelUSA LEIPHEIMER LeviMore
2006ESP PEREIRO SIO OscarGER KLÖDEN AndreasESP SASTRE CANDIL CarlosMore
2005USA ARMSTRONG LanceITA BASSO IvanGER ULLRICH JanMore
2004USA ARMSTRONG LanceGER KLÖDEN AndreasITA BASSO IvanMore
2003USA ARMSTRONG LanceGER ULLRICH JanKAZ VINOKOUROV AlexandreMore
2002USA ARMSTRONG LanceESP BELOKI DORRONSORO JosebaLTU RUMSAS RaimondasMore
2001USA ARMSTRONG LanceGER ULLRICH JanESP BELOKI DORRONSORO JosebaMore
2000USA ARMSTRONG LanceGER ULLRICH JanESP BELOKI DORRONSORO JosebaMore
1999USA ARMSTRONG LanceSUI ZÜLLE AlexESP ESCARTIN COTI FernandoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
5/07/201427/07/2014GT1Fra Tour de France
29/06/201321/07/2013GT1Fra Tour de France
30/06/201222/07/2012GT1Fra Tour de France
2/07/201124/07/2011GT1Fra Tour de France
3/07/201025/07/2010GT1Fra Tour de France
4/07/200926/07/2009GT1Fra Tour de France
5/07/200827/07/2008GT1Fra Tour de France
7/07/200729/07/2007GT1Fra Tour de France
1/07/200623/07/2006GT1Fra Tour de France
2/07/200524/07/2005GT1Fra Tour de France
3/07/200425/07/2004GTFra Tour de France
5/07/200327/07/2003GTFra Tour de France
6/07/200228/07/2002GTFra Tour de France
7/07/200129/07/2001GTFra Tour de France
1/07/200023/07/2000GTFra Tour de France
3/07/199925/07/1999GTFra Tour de France




1/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits