Scg  Tour of Serbia 17/06/2003 - 22/06/2003  
  Category: 2.5  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014-
2013SRB STEVIC IvanPOL KIRPSZA PiotrSVK TYBOR PatrikMore
2012GER SCHUMACHER StefanRUS RUDASKOV SergeyRUS PRISHPETNIY AlexanderMore
2011SRB STEVIC IvanDEN RASMUSSEN MichaelFRA CONVERSET MatthieuMore
2010ITA ASCANI LucaSLO MUGERLI MatejSRB HASANOVIC EsadMore
2009ITA TOROSANTUCCI DavideSRB DER ZsoltBUL GABROVSKI IvailoMore
2008CRO KVASINA MatijaCRO ROGINA RadoslavITA RATTI EddyMore
2007SLO STARE MatejCRO ROGINA RadoslavCRO KVASINA MatijaMore
2006BUL GABROVSKI IvailoRUS TROFIMOV YuryRUS KHATUNTSEV AlexanderMore
2005CRO KVASINA MatijaCRO MIHOLJEVIC HrvojeRUS TROFIMOV YuryMore
2004JPN FUKUSHIMA KojiSLO MARIN MatejSCG JOVANOVIC NebojsaMore
2003POL WALCZAK JacekSLO MARIN MatejRUS ZHUKOV OlegMore
2002SCG NIKACEVIC AleksandarITA MORI SimoneUKR VARVARUK AnatoliyMore
2001SCG GAJICIC SasaCRO MIHOLJEVIC HrvojeSLO STARE MatejMore
2000SCG NIKACEVIC AleksandarCZE TESAR LuborITA FARNETI FlavioMore
1999FIN CARLSTRÖM KjellSVK SLOBODNIK OndrejSVK DVORSCIK MilanMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
17/06/201422/06/20142.2Srb Tour de Serbie
11/06/201316/06/20132.2Srb Tour de Serbie
12/06/201217/06/20122.2Srb Tour de Serbie
13/06/201119/06/20112.2Srb Tour de Serbie
14/06/201019/06/20102.2Srb Tour de Serbie
15/06/200921/06/20092.2Srb Tour de Serbie
16/06/200822/06/20082.2Srb Tour de Serbie
18/06/200724/06/20072.2Srb Tour de Serbie
13/06/200618/06/20062.2Scg Tour de Serbie
14/06/200519/06/20052.2Scg Tour de Serbie
15/06/200420/06/20042.5Scg Tour de Serbie
17/06/200322/06/20032.5Scg Tour of Serbia
23/06/200228/06/20022.5Scg Tour de Serbie
2/06/20016/06/20012.5Scg Tour de Serbie
2/06/20008/06/20002.5Yug Tour de Serbie
21/09/199927/09/19992.5Yug Tour de Serbie




23/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits