Slo  Tour de Slovénie 6/05/2003 - 11/05/2003  
  Category: 2.5  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014POR MACHADO Tiago Jose PintoRUS ZAKARIN IlnurITA RABOTTINI MatteoMore
2013CRO ROGINA RadoslavSLO POLANC JanGER SINKEWITZ PatrikMore
2012SLO BRAJKOVIC JanezITA POZZOVIVO DomenicoSLO KOREN KristjanMore
2011ITA ULISSI DiegoCRO ROGINA RadoslavSLO VRECER RobertMore
2010ITA NIBALI VincenzoITA VISCONTI GiovanniDEN SŘRENSEN Chris AnkerMore
2009DEN FUGLSANG JakobSLO NOSE TomaszITA POZZOVIVO DomenicoMore
2008SLO GOLCER JureITA PELLIZOTTI FrancoCRO KISERLOVSKI RobertMore
2007SLO NOSE TomaszITA NIBALI VincenzoITA NOE AndreaMore
2006SLO NOSE TomaszSLO GOLCER JurePOL NIEMIEC PrzemyslawMore
2005POL NIEMIEC PrzemyslawITA BALIANI FortunatoCRO ROGINA RadoslavMore
2004SLO MAHORIC MitjaBLR KUCHYNSKI AliaksandrSLO STRGAR MaticMore
2003SLO MAHORIC MitjaSLO GOLCER JureAUT MATZBACHER AndreasMore
2002RUS PETROV EvgeniSLO PODGORNIK DeanAUT HEMPEL HannesMore
2001RUS ZAKIROV FaatSLO DERGANC MartinCRO MIHOLJEVIC VladimirMore
2000SLO DERGANC MartinCRO MIHOLJEVIC VladimirSLO PREMUZIC BorisMore
1999ZIM JONES TimothySLO VALJAVEC TadejITA PANETTA StefanoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
19/06/201422/06/20142.1Slo Tour de Slovénie
13/06/201316/06/20132.1Slo Tour de Slovénie
14/06/201217/06/20122.1Slo Tour de Slovénie / Dirka po Sloveniji
16/06/201119/06/20112.1Slo Tour de Slovénie / Dirka po Sloveniji
17/06/201020/06/20102.1Slo Tour de Slovénie / Dirka po Sloveniji
18/06/200921/06/20092.1Slo Tour de Slovénie / Dirka Po Sloveniji
11/06/200814/06/20082.1Slo Tour de Slovénie
12/06/200716/06/20072.1Slo Tour de Slovénie
7/06/200611/06/20062.1Slo Tour de Slovénie
9/06/200512/06/20052.1Slo Tour de Slovénie
4/05/20049/05/20042.5Slo Tour de Slovénie
6/05/200311/05/20032.5Slo Tour de Slovénie
7/05/200212/05/20022.5Slo Tour de Slovénie
8/05/200113/05/20012.5Slo Tour de Slovénie
16/05/200021/05/20002.5Slo Tour de Slovénie
3/05/19999/05/19992.5Slo Tour de Slovénie




31/07/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits