Por  Volta ao Algarve 19/02/2003 - 23/02/2003  
  Category: 2.3  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014POL KWIATKOWSKI MichalESP CONTADOR VELASCO AlbertoPOR COSTA Rui Alberto FariaMore
2013GER MARTIN TonyPOL KWIATKOWSKI MichalNED WESTRA LieuweMore
2012AUS PORTE RichieGER MARTIN TonyGBR WIGGINS BradleyMore
2011GER MARTIN TonyUSA VAN GARDEREN TejayNED WESTRA LieuweMore
2010ESP CONTADOR VELASCO AlbertoESP SANCHEZ GIL Luis LeonPOR MACHADO Tiago Jose PintoMore
2009ESP CONTADOR VELASCO AlbertoFRA CHAVANEL SylvainESP PLAZA MOLINA RubenMore
2008BEL DEVOLDER StijnFRA CHAVANEL SylvainLTU VAITKUS TomasMore
2007ITA PETACCHI AlessandroAUT HASELBACHER RenÚLTU VAITKUS TomasMore
2006POR CABREIRA Joao Paulo CostaBEL STEEGMANS GertNED GESINK RobertMore
2005POR SABIDO Hugo Manuel MadeiraAUS O'GRADY StuartESP RUBIERA VIGIL Jose LuisMore
2004USA LANDIS FloydCOL PEĐA GRISALES Victor HugoPOR BARBOSA Candido Joaquim Venda MoreiraMore
2003DEN MěLLER Claus MichaelCOL PEĐA GRISALES Victor HugoPOR CARDOSO Pedro Antonio AlvesMore
2002POR BARBOSA Candido Joaquim Venda MoreiraSUI Z▄LLE AlexUSA HINCAPIE GeorgeMore
2001ITA FERRIGATO AndreaPOR AZEVEDO Jose Bento CarvalhoESP MAURI PRAT MelciorMore
2000SUI Z▄LLE AlexPOR AZEVEDO Jose Bento CarvalhoRUS ZINTCHENKO AndreiMore
1999ESP MAURI PRAT MelciorPOR BARBOSA Candido Joaquim Venda MoreiraESP PLAZA ROMERO DavidMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
19/02/201423/02/20142.1Por Volta ao Algarve
14/02/201317/02/20132.1Por Volta ao Algarve
15/02/201219/02/20122.1Por Volta ao Algarve
16/02/201120/02/20112.1Por Volta ao Algarve
17/02/201021/02/20102.1Por Volta ao Algarve
18/02/200922/02/20092.1Por Volta ao Algarve
20/02/200824/02/20082.1Por Volta ao Algarve
21/02/200725/02/20072.1Por Volta ao Algarve
15/02/200619/02/20062.1Por Volta ao Algarve
16/02/200520/02/20052.1Por Volta ao Algarve
18/02/200422/02/20042.3Por Volta ao Algarve
19/02/200323/02/20032.3Por Volta ao Algarve
9/02/200213/02/20022.3Por Volta ao Algarve
11/02/200115/02/20012.4Por Volta ao Algarve
8/03/200012/03/20002.4Por Volta ao Algarve
10/03/199914/03/19992.5Por Volta ao Algarve




31/07/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits