Svk  Tour de Slovaquie 3/09/2008 - 7/09/2008  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014UKR POLIVODA OleksandrSLO FAJT KristjanCRO KVASINA MatijaMore
2013CZE VAKOC PetrSLO MIKELJ TimSVK KOVAC MarosMore
2012ITA ROSSI EnricoRUS PRISHPETNIY AlexanderITA REBELLIN DavideMore
2011RUS NOVIKOV NikitaCRO DANCULOVIC TomislavCRO DURASEK KristijanMore
2010SLO VRECER RobertGER SEUBERT TimonSVK KOVAC MarosMore
2009AUS HOWARD LeighGER SCH─FER StefanITA MUTO PasqualeMore
2008DEN NIELSEN Kristoffer GudmundHUN KUSZTOR PeterRUS FIRSANOV SergeyMore
2007NED VAN LEIJEN JoostCZE MARES MartinPOL SAPA MarcinMore
2006POL ROMANIK RadoslawCZE ANDRLE RenÚDEN NIELSEN Kristoffer GudmundMore
2005SVK PRAZDNOVSKY MartinSVK RISKA MartinRUS VORGANOV EduardMore
2004POL CHMIELEWSKI PiotrPOL KRUPA DawidCZE VRANA KamilMore
2003CZE SOSENKA OndrejPOL ZAMANA CezaryPOL KRUPA DawidMore
2002SWE LARSSON Gustav ErikAUS ROBERTS LukeITA ZANOTTI LeonardoMore
2001CZE TRKAL FrantisekSLO KOTNIK MatijaCZE PRUSA MichalMore
2000CZE ANDRLE RenÚLUX KIRCHEN KimCZE FADRNY OndrejMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
3/06/20147/06/20142.2Svk Tour de Slovaquie
4/06/20138/06/20132.2Svk Tour de Slovaquie
5/06/20129/06/20122.2Svk Tour de Slovaquie
4/06/201111/06/20112.2Svk Tour de Slovaquie
31/08/20107/09/20102.2Svk Tour de Slovaquie
2/09/20096/09/20092.2Svk Tour de Slovaquie
3/09/20087/09/20082.2Svk Tour de Slovaquie
29/08/20072/09/20072.2Svk Tour de Slovaquie
30/08/20063/09/20062.2Svk Tour de Slovaquie
31/08/20054/09/20052.2Svk Tour de Slovaquie
25/08/200429/08/20042.5Svk Tour de Slovaquie
27/08/200331/08/20032.3Svk Tour de Slovaquie
28/08/20021/09/20022.5Svk Tour de Slovaquie
25/07/200129/07/20012.5Svk Tour de Slovaquie
26/07/200030/07/20002.5Svk Tour de Slovaquie




19/12/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits