Fra  Critérium du Dauphiné Libéré 5/06/2005 - 12/06/2005  
  Category: 2.PT  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014USA TALANSKY AndrewESP CONTADOR VELASCO AlbertoBEL VAN DEN BROECK JurgenMore
2013GBR FROOME ChrisAUS PORTE RichieESP MORENO FERNANDEZ DanielMore
2012GBR WIGGINS BradleyAUS ROGERS MichaelAUS EVANS CadelMore
2011GBR WIGGINS BradleyAUS EVANS CadelKAZ VINOKOUROV AlexandreMore
2010SLO BRAJKOVIC JanezESP CONTADOR VELASCO AlbertoUSA VAN GARDEREN TejayMore
2009ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroAUS EVANS CadelESP CONTADOR VELASCO AlbertoMore
2008ESP VALVERDE BELMONTE AlejandroAUS EVANS CadelUSA LEIPHEIMER LeviMore
2007FRA MOREAU ChristopheAUS EVANS CadelKAZ KASHECHKIN AndreyMore
2006USA LEIPHEIMER LeviFRA MOREAU ChristopheAUT KOHL BernhardMore
2005ESP LANDALUZE INTXAURRAGA IñigoCOL BOTERO ECHEVERRY SantiagoUSA LEIPHEIMER LeviMore
2004ESP MAYO DIEZ IbanUSA HAMILTON TylerESP SEVILLA RIBERA OscarMore
2003USA ARMSTRONG LanceESP MAYO DIEZ IbanGBR MILLAR DavidMore
2002USA ARMSTRONG LanceUSA LANDIS FloydFRA MOREAU ChristopheMore
2001FRA MOREAU ChristopheRUS TONKOV PavelFRA SALMON BenoîtMore
2000USA HAMILTON TylerESP ZUBELDIA AGIRRE HaimarUSA ARMSTRONG LanceMore
1999KAZ VINOKOUROV AlexandreUSA VAUGHTERS JonathanITA BELLI WladimirMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
8/06/201415/06/20142.WT1Fra Critérium du Dauphiné
2/06/20139/06/20132.WT1Fra Critérium du Dauphiné
3/06/201210/06/20122.WTFra Critérium du Dauphiné
5/06/201112/06/20112.WTFra Critérium du Dauphiné
6/06/201013/06/20102.PTFra Critérium du Dauphiné
7/06/200914/06/20092.PTFra Critérium du Dauphiné Libéré
8/06/200815/06/20082.PTFra Critérium du Dauphiné Libéré
10/06/200717/06/20072.PTFra Critérium du Dauphiné Libéré
4/06/200611/06/20062.PTFra Critérium du Dauphiné Libéré
5/06/200512/06/20052.PTFra Critérium du Dauphiné Libéré
6/06/200413/06/20042.HCFra Critérium du Dauphiné Libéré
8/06/200315/06/20032.HCFra Critérium du Dauphiné Libéré
9/06/200216/06/20022.HCFra Critérium du Dauphiné Libéré
10/06/200117/06/20012.HCFra Dauphiné Libéré
4/06/200011/06/20002.HCFra Dauphiné Libéré
6/06/199913/06/19992.HCFra Dauphiné Libéré




2/09/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits