Ned  Delta Tour Zeeland 13/06/2008 - 15/06/2008  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2013GER GREIPEL AndréNED SINKELDAM RamonNED VAN HUMMEL KennyMore
2012RSA JANSE VAN RENSBURG ReinardtNED BOOM LarsBEL VAN HOECKE GijsMore
2011GER KITTEL MarcelNED BOS TheoNED VAN EMDEN JosMore
2010USA FARRAR TylerNED VAN EMDEN JosAUS BROWN GraemeMore
2009USA FARRAR TylerITA PETACCHI AlessandroGER WAGNER RobertMore
2008AUS SUTTON ChristopherGER WAGNER RobertGBR HUNT JeremyMore
2007FRA FLAHAUT DenisNED VAN DIJK StefanAUS GOSS MatthewMore
2006NED DE JONGH StevenITA CADAMURO SimoneAUS BROWN GraemeMore
2005NED DE GROOT BramNED ELTINK TheoBEL AMORISON FrédéricMore
2004BEL EECKHOUT NikoAUS MCEWEN RobbieNED VAN DIJK StefanMore
2003NED VAN DIJK StefanBEL OMLOOP GeertFRA GUESDON FrédéricMore
2002AUS MCEWEN RobbieNED DE JONGH StevenBEL PLANCKAERT JoMore
2001BEL EECKHOUT NikoBEL OMLOOP GeertNED KNAVEN ServaisMore
2000NED VAN BON LeonBEL EECKHOUT NikoSLO HAUPTMAN AndrejMore
1999NED KNAVEN ServaisGER GRABSCH RalfBEL OMLOOP WimMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
7/06/20141.1Ned Ronde Van Zeeland Seaports
2/06/20131.1Ned Ronde van Zeeland Seaports (197 km)
9/06/20121.1Ned Ronde van Zeeland Seaports (204,8 km)
10/06/201112/06/20112.1Ned Delta Tour Zeeland
11/06/201013/06/20102.1Ned Delta Tour Zeeland
12/06/200914/06/20092.1Ned Delta Tour Zeeland
13/06/200815/06/20082.1Ned Delta Tour Zeeland
16/06/20071.1Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (199 km)
23/09/20061.1Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (192 km)
24/09/20051.1Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland
4/09/20041.2Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (199 km)
6/09/20031.2Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (199 km)
7/09/20021.2Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (199 km)
8/09/20011.2Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (194 km)
2/09/20001.2Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (204 km)
22/05/19991.2Ned Delta Profronde van Midden-Zeeland (194 km)




19/04/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits