Fra  Ronde de l'Oise 12/06/2008 - 15/06/2008  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017FRA DASSONVILLE FlavienFRA GERARD ArnaudDEN QUAADE Rasmus ChristianMore
2016ITA PARRINELLO Antonino CasimiroNOR HOEM Bjřrn Tore NilsenBEL VAN HOOYDONCK NathanMore
2015GBR EDMONDSON JoshuaNOR LAENGEN Vegard StakeFRA TRONET StevenMore
2014DEN CORT NIELSEN MagnusFRA BARBIER RudyFRA FEILLU RomainMore
2013NOR BREEN VegardFRA JEROME VincentAUS O'SHEA GlennMore
2012FRA DELPECH Jean-LucRUS KUZNETSOV VyacheslavTUN CHTIOUI RafaâMore
2011LTU BAGDONAS GediminasFRA LALOUETTE KévinFRA VACHON FlorianMore
2010FRA TRONET StevenDEN JŘRGENSEN RenéFRA THIRE JonathanMore
2009BEL VAN VOOREN StevenFRA CLAIN MédéricFRA GALLAND JérémieMore
2008FRA BROUZES NielsDEN FUGLSANG JakobFRA PIOLINE RenaudMore
2007SWE JOHANSSON FredrikNOR REMME StianAUS TANNER DavidMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
8/06/201711/06/20172.2Fra Ronde de l'Oise
9/06/201612/06/20162.2Fra Ronde de l'Oise
11/06/201514/06/20152.2Fra Ronde de l'Oise
12/06/201415/06/20142.2Fra Ronde de l'Oise
6/06/20139/06/20132.2Fra Ronde de l'Oise
7/06/201210/06/20122.2Fra Ronde de l'Oise
9/06/201112/06/20112.2Fra Ronde de l'Oise
10/06/201013/06/20102.2Fra Ronde de l'Oise
11/06/200914/06/20092.2Fra Ronde de l'Oise
12/06/200815/06/20082.2Fra Ronde de l'Oise
14/06/200717/06/20072.2Fra Ronde de l'Oise




24/11/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits