Rus  GP Sochi 22/04/2006 - 26/04/2006  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014RUS ZAKARIN IlnurRUS LAGUTIN SergeyRUS SAMOKHVALOV DimitryMore
2013UKR BUTS VitaliyRUS RAZUMOV MaximUKR POPKOV VitaliyMore
2012SRB STEVIC IvanRUS KOSYAKOV DmitryUKR PAKHTUSOV AnatoliyMore
2011GER SCHRÖDER BjörnUKR SHEYDYK OleksandrRUS RUDASKOV SergeyMore
2008GER MÜLLER DirkRUS KLIMOV RomanRUS PUZANOV DmitriMore
2007RUS SHMIDT AlexeyRUS KLIMOV RomanRUS BUDARAGIN AlexanderMore
2006RUS KOLESNIKOV SergeyRUS KHATUNTSEV AlexanderRUS TROFIMOV YuryMore
2005RUS KHATUNTSEV AlexanderRUS KOLESNIKOV SergeyRUS SHMIDT AlexeyMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
1/04/20146/04/20142.2Rus GP Sochi
3/04/20137/04/20132.2Rus GP Sochi
4/04/20128/04/20122.2Rus GP Sochi
6/04/201110/04/20112.2Rus GP Sochi
19/04/200823/04/20082.2Rus GP Sochi
21/04/200725/04/20072.2Rus GP Sochi
22/04/200626/04/20062.2Rus GP Sochi
23/04/200527/04/20052.2Rus GP Sochi




27/08/2014 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2014, Credits