Rwa  Tour du Rwanda 12/11/2017 - 19/11/2017  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017RWA ARERUYA JosephERI EYOB MetkelKEN KANGANGI Suleiman WaithuwekaMore
2016RWA NDAYISENGA ValensERI EYOB MetkelERI OKUBAMARIAM Tesfom IssakMore
2015RWA NSENGIMANA Jean-BoscoRWA ARERUYA JosephRWA HAKUZIMANA CameraMore
2014RWA NDAYISENGA ValensRWA NSENGIMANA Jean-BoscoERI DEBRETSION Aron BarancealMore
2013RSA GIRDLESTONE DylanRSA MEINTJES LouisERI EYOB MetkelMore
2012RSA LILL DarrenRSA GIRDLESTONE DylanKEN MUYA John NjorogeMore
2011USA REIJNEN KielUSA ROSSKOPF JoeyRSA GIRDLESTONE DylanMore
2010ERI TEKLEHAIMANOT Daniel GirmazionERI BERHANE Natnael TeweldemedhinRSA JANSE VAN RENSBURG ReinardtMore
2009MAR JELLOUL AdilMAR SAADOUNE AbdelatifRWA NIYONSHUTI AdrienMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
12/11/201719/11/20172.2Rwa Tour du Rwanda
13/11/201620/11/20162.2Rwa Tour du Rwanda
15/11/201522/11/20152.2Rwa Tour du Rwanda
16/11/201423/11/20142.2Rwa Tour of Rwanda
17/11/201324/11/20132.2Rwa Tour of Rwanda
18/11/201225/11/20122.2Rwa Tour of Rwanda
20/11/201127/11/20112.2Rwa Tour of Rwanda
17/11/201025/11/20102.2Rwa Tour of Rwanda
16/11/200924/11/20092.2Rwa Tour of Rwanda




22/11/2017 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2017, Credits